QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 3 d’abril del 2012

V CURSA DE MUNTANYA, SERRA DE LES FITES

Aquest passat diumenge la Bibiana, el Joan i el Ramon, no teníem excusa i varem acudir a la Pobla de Massaluca (Terra Alta). Allí el nostre company d’equip Robert, juntament amb la majoria de veïns del poble, organitzaven la V Cursa de Muntanya, Serra de les Fites, puntuable pel circuit de curses de muntanya de les Terres de l’Ebre 2012.

La prova consta de dos recorreguts, un d’uns 21 km, amb un desnivell de 600 m+, i un altre de curt la “marxa”de 11,8 km. Entre les dues curses va arribar-se a un total de quasi 400 inscrits, un nou rècord.

El Joan, degut a la greu lesió que està patint va haver d’acontentar-se en animar als seus companys i en acompanyar en els darrers quilòmetres a la seva companya, que també va participar en la cursa. ( MOLTS ÀNIMS, NANO i PACIÈNCIA...)

La Bibiana va decidir-se a última hora per realitzar la cursa més curta. No pensava competir aquest cap de setmana, però finalment, del que realment es tractava era de passar un cap de setmana amb amics i poder respirar esportivitat pels carrers d'un poble ple de caliu, i amb una il•lusió que es palpava pels quatre costats. Un cop acabada la cursa, semblàvem una colla d' amics tots, tant corredors, com organitzadors...molt “xulo”.

Encara a tres segons de donar el tret de sortida dubtava si fer-la caminant des d'un principi, o no, però les cames van marxar com de costum. El circuit li va agradar molt, no era una carrera dura, encara que comptava amb tres desnivells una mica més accentuats i dues baixades molt divertides. Finalment va acabar cinquena fèmina,en un temps de 01.15:42. No contenta amb el resultat i conseqüent d' ell, no dubtarà l' any vinent en tornar-hi.


El Ramon, va fer la de 21km, aquesta com hem dit abans te tant sols 600m de desnivell positiu, la qual cosa la converteix en una cursa ràpida, molt ràpida, massa ràpida.... i encara que es vulgui, costa molt agafar el ritme d’una cursa d’aquestes característiques, si últimament estàs preparant distàncies molt més llargues. Però l’objectiu que li havia marcat el Robert era 01:50h i així es va fer, parant el crono en 01:49:56.


La carrera va està dominada des de bon principi, pel bon atleta de la UEC de Tortosa Ahmed El Qayed, amb un temps de 01:25:19, seguit del Javi Delgado, (Espiridon) que li ha agafat gust a aquestes terres i aquest any repeteix en el circuit, el tercer fora el germà del primer, l’Abderrahim. En noies, la guanyadora fou l’Esther Ríos (independent), seguida de Lucía Caballero (UEC Anoia) i de Gemma Colomer ( ATE Coll d l’Alba).

Destacarem que apart del dia esplèndid que va fer per la pràctica de l’esport, i de l’horari de sortida, les 10h (fantàstic, no cal matinar), la feina feta de part de l’organització, un marcatge correcte, avituallaments on calien i al acabar bon menjar i bon beure. En definitiva una cursa aconsellable a tots els que encara no heu estat per aquestes terres.





Més informació la trobareu a:



http://www.cursaserradelesfites.blogspot.com.es/
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute