QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 6 de març del 2012

Campionat de Catalunya de curses amb raquetes de neu. Vall de Núria



Dissabte passat em vaig desplaçar cap a Queralbs, un poble bonic i acollidor de la Vall de Núria, tot tombant em vaig trobar amb el Kiko Martí, i ens vam cardar un bon sopar tot mirant el Barça a l´hostal Roquetes.
L´endemà al matí tocava llevar-se d´hora, ja que a les 8:30 havíem d´agafar el cremallera cap a Núria, on disputaríem el campionat de Catalunya de curses amb raquetes de neu.
Es presentava un bon dia, cel clar i bon solet. Allà ens van comunicar com seria el circuit, i
que a les 9:45 començaríem a caminar amunt, fins on es donaria la sortida de la cursa. Un cop allà 5 minuts per posar-se les raquetes i a córrer. El circuit molt maco, pujar fins el pluviòmetre, fer un a volta per allà o baixar, i amb uns 4 dits de neu caiguts el dia abans va ser genial.
Per part meva, volia sortir fort i donar el màxim de mi per veure fins on podia arribar, sortint per davant el grup on havia d´estar, bé de cames, vaig decidir afluixar fins que el grup em pillés i fer la cursa amb ells, però al voler arrancar un cop em van agafar, un mal als pulmons pel fred m´impedia donar gas, però el pitjor encara havia d´arribar. Quan ja vaig escalfar els pulmons, va venir un mal de panxa estrany, que no em deixava allargar la passa, i si havien de treballar els abdominals veia les estrelles... Vaig tenir que compartir cursa amb ell, i córrer pujant per retallar distancies, per després no perdre massa a les baixades, on el mal es feia mes intens.
Al final vaig entrar en 10a posició general i 1er sub-23, proclamant-me així en campió de Catalunya de curses amb raquetes de neu en la categoria.
En resum una cursa molt maca, que de ben segur repetiré, i llàstima per no poder donar el meu 100% , però el donaré l´any que ve!! :D
Un altre cop vull animar a la gent que s´apuntin a aquest tipus de carreres!! que ja us asseguro ara que gaudireu de valent !! :)



La setmana que ve més!

Salut i cames.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute