QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 28 de febrer del 2012

Eloi Borràs ( Borges Trail-AAEET ) 1er Sub-23 a la Molina

Diumenge passat es va disputar a la Molina la penúltima prova de la copa d´Europa de raquetes de neu. I jo, que ja en tenia ganes, em vaig desplaçar fins allà amb el Just, la Gemma i el Roc. Vam fer nit al Campus de Puigcerdà, on s´hi estava molt còmode, i envoltat de la selecció catalana de raquetes de neu, que sempre aporten alguna cosa bona.

Diumenge tocava llevar-se d´hora, ja que per la falta de neu, la cursa es disputaria sobre les pistes d´esquí, i per no trobar-se amb quantitat d´esquiadors van avançar a les 8h del matí la sortida de la prova.



Un cop allà vam escalfar pels camins del costat de pistes, i a les 8h tots a la línia de sortida per engegar motors. Era la meva 1a cursa amb raquetes, i no sabia ni a quins ritmes es corre, ni com munten el recorregut en tema desnivells.
Vaig sortir sense perdre la pista als de davant, bastant ben situat, i un cop portava 20 m vaig veure que a aquestes curses toca córrer... Doncs a córrer sigui dit!!! Sabia que només eren 6,5km , però també sabia que eren 580m de desnivell positiu. Vaig sortir valent però sense forçar massa pujant, i un cop vam començar la 1a baixada vaig veure on podria fer més mal. Va seguir la cursa mantenint la posició a les pujades, i controlant els de davant i atacant fort a les baixades. El desnivell en algunes pujades era impressionant!! casi casi pujaves a quatre grapes. Vam seguir corren amb ganes fins l´ultim pic, on vaig veure que hagués pogut córrer mes duran tota la cursa, però no hagues quedat amb les bones sensacions que m´han quedat...


Al final vaig entrar en 13a posició general, i 1er Sub-23, molt content amb el resultat, sobretot amb el general, envoltat dels millors corredors catalans, i això dona ànims a seguir entrenant i intentar estar cada vegada més endavant!!!
La setmana que ve em desplaçaré a la Vall de Núria, on es disputa el campionat de Catalunya de raquetes de neu, i on intentarem fer de nou una bona cursa!!
Per altra banda donar gràcies al Just, Gemma i Roc per adoptar-me i prendrem fins allà, i als membres de la selecció catalana de raquetes de neu per l´acollida!!!


BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute