QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 28 de febrer del 2012

Cursa de la Cameta Coixa.

Aquest passat dissabte 25 de febrer, la selecció catalana de curses de muntanya va baixar a Miravet per dur a terme la segona concentració de la temporada, dissabte al mati sortien a rodar suaument durant unes dues hores (van aprofitar fins i tot per visitar i pujar al castell, com conèixer també la historia de la cameta coixa). La tarda va ser complerta primer uns 45 min. d’exercici específic (tècnica de carrera) i desprès formar part d’una taula-col•loqui al casal de Miravet amb uns 50 assistents.
Diumenge es celebrava la quarta edició de la cursa del poble, una cursa de 19 km i uns 1200 mts de desnivell positiu, repartits en 6 pujades, bones pujades, la major part del recorregut era per senders tècnics i divertits, on cal destacar la quarta pujada, una rampa de poc més de 1,5 km i més de 350 mts de desnivell positiu a la meitat de cursa. A la sortida es feia que seria una gran matinal: molt bon ambient, molt bons corredors i molt bon temps, puntualment a les 9:30 es dona el tret de sortida a la cursa i al cap davant atletes de renom com: Xavi Espiña, Marc Caros, Javi Delgado, Ahmed i Abderrahim Al Qayed, Eric Diaz, Josep Mª Pijuan (Borges Trail-AAEET), etc.


 Ja des del primer moment es va agafar un ritme fort amb constants canvis al capdavant cap de cursa format per 5 corredors, primer en Xavi, desprès en Pijuan, tot seguit en Marc, al cap d’una estona l’Ahmed, en Javi va agafar la batuta al quilòmetre deu, on hi havia la pujada més forta i un premi per a la cronoescalada, ja ha dalt de tot un altre cop en Xavi i en Marc impossen el seu ritme i aconseguixen distanciar-se i lluitar per la victoria de cursa, darrera seu en Javi aconseguiria despenjar-se de l’Ahmed a la última pujada ja a menys 1 km de meta i fer-se així amb el tercer lloc, per la seva banda en Pijuan que es va anar quedant a partir del km 8 va decidir lluitar per un altre objectiu, aquest seria un pernil que l’organització havia penjar generosament en un arbre al km 9, i que obligava al “valent-ximplet” que el volgués haver-lo d’arrossegar 10 km penjat a l’esquema.





Classificacio:

1 ESPIÑA I MARTINEZ, XAVIER CENTRE EXCUR GUISSONA 1:46:39

2 CAROS SANTACREU, MARC ASS. ESP. DIEDRE 1:46:41

3 DELGADO LOPEZ, JAVI SPIRIDON TEAM 1:47:04

4 EL QAYED, AHMED UEC TORTOSA 1:48:08

5 EL QAYED, ABDERRAHIM UEC TORTOSA 1:51:45

6 SANCHEZ CARMONA, MANU MARATONIANS DEL S MSEGRE 1:54:38

7 PIJUAN PARDELL, JOSEP Mª BORGES TRAIL 1:57:35



1 DEBATS, RAGNA CATHELIJNE C.E. XERTA 2:11:07

2 MARTINEZ GUERRERO, MONTSE MON.RUNNERS DEL BERGUEDA 2:16:06

3 PENTINAT PELEGRIN, THAIS EXTREM TEAM TIVISSA 2:30:04

https://docs.google.com/file/d/0ByWoS3f_MJffOUtnUV9jUFhUSE9WeHhiT1dfOHRQdw/edit

Més informació: http://cursalacametacoixa.blogspot.com/
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute