diumenge, 18 de setembre del 2011

Xavi Prim domina els Duatlons del Camp de Tarragona

Aquest passat dissabte 10 de setembre es va cel.lebrar la primera edició de la Duatló de la Pobla de Mafumet. Puntualment a les 10 del matí es donava la sortida als 170 corredors que tenien per davant un circuit molt i molt ràpid de 4 quilómetres de cursa a peu, 20 de btt i per últim un altre cop 4 a peu.

En aquesta ocasió l´organització va donar l´opció de participar també en equips de dos corredors “double runner” on cada un dels corredors feia una de les disciplines.

En representació del Borges Trail hi teniem en primera línea de foc al Xavi Prim que tot i corre en categoría individual ja de sortida prenia la determinació de corre de tu a tu amb els atletes que corrien en categoría d´equip. Així doncs el el grup capdavanter a on hi anava el Xavi passava els primers quatre quilómetres a un ritme sempre per sota de 3.30 el quilómetre. Ja a la transició el Xavi sortiria tercer de la general , fent les dues voltes al circuit de btt en una persecució constant als dos primers corredors que havien sortit fent el seu relleu de btt. Finalment aquesta no tindria el seu fruit i el Xavi es tornaria a calçar les sabatilles per fer els últims quilòmetres a peu en la mateixa posició. En aquesta secció va poguer defendre sempre la primera posició en categoría individual controlant sempre els corredors que venien per darrere. Així doncs amb un temps d´una hora i 15 minuts entrava a meta com a guanyador de la cursa.

Cal recordar que el passat diumenge dia 14 d´agost el Xavi Prim tambe va guanyar la V edició de la duatló de la Secuita.