diumenge, 1 de maig del 2011

Tot i no ser un circuit propici per els entrenaments que ara porta, el passat diumenge el Carles és va desplaçar fins a ST. Pere i ST. Pau ( Tarragona), per participar a la cursa del pont del diable de 10 quilòmetres pels voltants del famós aqüeducte, i amb l’objectiu recaptar fons per els afectats pel terratrèmol i tsunami del Japó, més de 400 corredors van iniciar la carrera.

Ja de bon principi la carrera és va trencar pels corredors més ràpids, ja que el poc desnivell que hi havia, feia preveure que en menys de 40 minuts els primers arribarien a meta.

En Carles va sortir conservador però als pocs quilòmetres ja anava situat entre els 20 primers, però el pitjor encara estava per arribar ja que passats els primers 7 quilòmetres,i ja amb un ritme bastant més elevat del que ell té, el cos va dir prou i cursa li va passar factura acabant la cursa quasi bé sense alè, tot i això és va poder classificar en 24ª posició amb un temps de 45minuts i 21 segons.

Agrair a l’organització el bon tracte i felicitar-los per col·laborar amb el Japó, també agraïments als companys/es que hem van enredar a participar d’aquesta cursa, ja que tot i no haver-hi el desnivell que un s’espera en una cursa de muntanya, vaig descobrir uns indrets molt interessants per sortir a entrenar a Tarragona.