QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 7 de setembre del 2011

Cursa de Muntanya Ermita de Barrulles. Eloi Borràs hi torna.

Aquest passat diumenge es va disputar la 5a cursa de muntanya de l´ermita de Barrulles, a Capafonts. Res millor com l'explicació de la cursa de la mà d'un dels grans protas, l'Eloi, que va fer segon.

Havien canviat la data i tot i això encara va pujar prou gent...


El circuit ja conegut, on hi he fet la gran majoria dels meus entrenaments és ràpid, cosa que no m´afavoria gens pel poc ritme que tinc ara...
A les 9:30 es donava el tret de sortida, i Sergi Casas ja es posava al capdavant imposant ritme, a 3:05 el 1er km.... En agafar el sender, va voler seguir tirant, i jo no pensava hipotecar-me la cursa.
Em vaig col·locar en 2a posició, i vaig anar fent al meu ritme, seguit d´aprop per Dani Garcia que estava fent una molt bona cursa. Al km 4 on es comença a pujar ja anava bastant crispat i com m´havia passat en els anteriors entrenaments, les cames estaven buides. Podia mantenir el ritme, però només que hagués de canviar cap a més em quedava allà. Baixant vaig disfrutar com sempre, i sobretot la part nova de sender, que et portava fins les fous on agafaves la pista fins al poble. Allà t´esperava l´ultima clatellada, pujades de les que fan mal a les cames, però ja estàs a meta.

Dedicar el 2on lloc a la Sonia, i espero poder dedicar-li mes podis a aquesta cursa i algun dia la victòria!
1er: Sergi Casas
2n: Eloi Borràs
3er: Dani Garcia
4rt: Linus Ollé
5è: David Harrison
Felicitar al CE Muntanya Capafonts, que han fet una molt bona feina perquè es pogués realitzar la fenia.
I després de la cursa res millor que un bon dinar amb família, entrenador i companys d´entreno!!
Les sensacions dolentes, però son les que toquen a la planificació ( això diu el mister jejej) i si la feina es fa be, allà on toca estar a tope podrem donar guerra :D

Classificacions: http://www.tretzesports.com/barrulles11/resultats%20ermita%20barrulles%202011.pdf

by Eloi
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute