QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dijous, 4 d’agost del 2011

El passat dissabte es va disputar la 34 cursa de l'espluga de Francolí, un any més la gran festa de dinal de cursa per molts atletes. En aquesta prova hi van pendre part l'Octavi Fossas i el Robert Tarragó.
L'Octavi tot i no estar en el seu millor moment va voler afrontar i disfrutar  d'aquesta proba i treure bones sensacions de la proba, tot i no estar en plena forma i arribant just d'entrenaments va poder fer un primer tram de 9km en pujada molt rapid amb 38'42'' mentre que el Robert sense voler forçar massa la màquina per poder baixar bé, va poder fer l'ascens en 35'35'', tots dos arribaben a dalt en bones sensacions el qual els permetria fer una bona baixada amb el qual el Tavi va poder arribar a meta amb un temps de 1h03'30'' i entrant en la posició 151 de la classificació general, mentre que el Robert Tarragó fent un descens ràpid i en progressió va poder acabar amb un temps de 57'34'', entrant el 42 de la classificació general. Bona cursa per part dels atletes del Borges Trail un cop més a la dura i difícil cursa de l'Espluga.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute