dimarts, 7 de juny del 2011

PUJADA A MIRAMAR 2011

El passat diumenge es va disputar a Valls la 30ena edició de la Pujada a Miramar a peu. La cursa, organitzada pel nostre club, AAEET de Valls, va comptar amb uns 200 participants entre corredors i caminants. Com sempre, un coet donava la sortida des de la Creu Roja de Valls, seguint el camí de la Verneda, passant per Masmolets, Fontscaldes, Miramar i arribada a “la creu” de Miramar. Es tracta d'una cursa de mitja muntanya de velocitat. Aquest any es va allargar el recorregut uns 500 metres, pel que el repte de sub-hora es posava un pelet més car. El matí va ser ideal per córrer, sense sol i temperatura agradable, els corredors ho van agrair.
De sortida els favorits agafaven posicions, entre ells dos membres del Borges Trail-AAEET, el Tavi Fossas i el Biel Secall. Aquest últim no va decidir prendre part a la cursa fins el mateix dia. Amb el tret de sortida Sergi Casas (CA Montblanc) agafava la iniciativa com ens té acostumats i marcava un fort ritme. El van seguir un grupet on es trobaven els nostres dos corredors, juntament amb Germà Guarch (Gueba), Albert Marsal, Guillem Pàmies, Marcel Sardà, Joan Andreu, Marc Toda ...
Casas es va distanciar, seguit de prop pel Germà. El Biel i l'Albert van formar un bon duet i van fer més de mitja cursa junts intentant retallar amb el segon classificat. Arribant al temut “GR” tot es va trencar i arribant a Miramar poble l'Albert es desfeia del Biel. Més endarrera el Tavi mantenia un interessant frec a frec amb el Marc Toda, que va fer honor al seu cognom i es va imposar a meta.
Finalment el guanyador va ser el Sergi Casas amb un temps de 50'54'', seguit del bo del Germà Guarch, que venia de guanyar el Brogit la setmana passada, amb 55'52''. Albert Marsal entrava tercer amb 56'49'', seguit del Biel amb 57'22''. Tavi Fossas entrava el 13è amb 1h01'42''.

En acabar, l'AAEET ens va deleitar un any més amb un bon esmorzar, una entrega de premis peculiar i sorteig d'obsequis capitanejada per l'Avi.