QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dimarts, 7 de juny del 2011

Eloi Borràs (Borges Trail-AAEET) subcampió de Catalunya de muntanya sub23

En una gris matinal de diumenge es va disputar el campionat de Catalunya de muntanya sub23 de la FEEC a la localitat de Berga, coincidint amb la Cursa d’Alta Muntanya del Berguedà. En un duríssim circuit de 20km amb un desnivell positiu acumulat de 1500 metres, els joves promeses de les curses de muntanya es disposaven el Campionat de Catalunya de l’especialitat. Els favorits a la victòria eren sens dubte els atletes del centre de tecnificació de la FEEC que competien defensant els colors de la Selecció Catalana de curses de muntanya. Entre ells, el debut del jove atleta vallenc Eloi Borràs, que defensant la recentment estrenada camiseta del Borges Trail-AAEET, es disposava a posar les coses difícils als favorits de la cursa.

El vallenc va fer una sortida valenta però assenyada, situant-se entre els deu primers classificats de la general. Ja des de les primeres rampes ascendents, el gran corredor mallorquí reclutat per la selecció catalana de curses de muntanya Pere Rullan, va agafar metres d’avantatge, demostrant la seva superioritat. L’Eloi, va passar pel km 4 de cursa en la 4rta posició sub23, controlant les places de podi que ocupaven dos altres atletes de la selecció. En el punt més elevat de la cursa, el jove atleta vallenc va coronar amb el mateix temps que el segon atleta sub23, i en la baixada va demostrar el seu talent natural en curses de muntanya en desfer-se dels seus rivals fàcilment tant en els trams planers com en els trams més tècnics, en un circuit enfangat i relliscós en el que va confirmar que no va haver d’arriscar més del compte per desfer-se dels seus perseguidors.

Finalment, Eloi Borràs (Borges Trail- AAEET) amb un temps de 1h 59’, va aconseguir una flamant segona posició en el campionat de Catalunya sub23, tan sols per darrera de l’atleta mallorquí amb fitxa de la FEEC Pere Rullan, que de moment encara es troba en un punt de forma superior a la resta de corredors sub23. D’aquesta manera, l’Eloi va aconseguir, en el seu debut en curses de la FEEC, desfer-se de la resta d’atletes de la selecció catalana i ser el centre d’atenció dels seleccionadors catalans de la disciplina. Una gran medalla de plata en el seu primer Campionat de Catalunya de muntanya, amb dos anys encara de categoria per endavant, i el més important, amb unes molt bones sensacions en aquest tipus de curses que s’adapten perfectament a les seves característiques.

La pròxima cursa de la FEEC que disputarà Eloi Borràs serà la espectacular cursa del Pedraforca, que en 13km salva un desnivell de 1500 metres positius, però primer farà un parell de curses de preparació.