dijous, 24 de març del 2011

CURSA DE MUNTANYA DE MANRESA

Aquest passat diumenge 20, es va celebrar a la capital del Bages la IV Cursa de Muntanya.
Una cursa de 18,5 Km i uns 700 mts de desnivell, on cal destacar la pujada al collbaix, el punt alt de la cursa, una cursa ràpida, que comença i acaba a l’estadi d’atletisme de la zona esportiva del Congost.
 Més de 250 atletes van prendre la sortida a les 10:00 del matí, al cap davant aviat es va formar un grupet de tres corredors, Josep Barrufet, Sergi Rodríguez i l’atleta del Borges Trail Josep Mª Pijuan, durant l’ascensió el grup va quedar reduït a Barrufet i a Pijuan, Barrufet va ser el primer a passar pel cim de Colbaix, va ser durant els 11km següents ens el que Pijuan va anar imposant un ritme més elevat que ningú va poder seguir, i aconseguit així arribar a meta amb més de 2 minuts d’avantatge.
La classificació final: Masculina: