QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 31 de març del 2011

MARXA LA SELVA DEL CAMP-MUNTANYES DE PRADES

  Aquest dissabte passat, 26 de Març, va tenir lloc la VIII edició de la Marxa la Selva del Camp – Muntanyes de Prades. En Carles i en Ramon, membres de l’equip, hi van prendre part, seguint, així, amb la preparació de l’ UTMB d’aquest any. 
 
     La marxa tenia un recorregut força atractiu i trancorria pels pintorescos pobles de L’Albiol, Mont-ral, Farena, Prades, Capafonts i tot el seu entorn. La distància de 67,5 km i el desnivell+ d’uns 2500m van fer que fóra força dura i exigent. Tot i així, més de 500 corredors i marxaires es van reunir a la sortida, que fou a les 07:00 hores del matí, des del pavelló d’esports de la localitat. En Carles, acompanyat tot el recorregut d’en Joan, d’Obrint Traça, van fer un temps de 08:59’; i en Ramon, que per problemes logístics prenia la sortida 30’ més tard, la finalitzaria amb un temps de 09:38’. Enhorabona als tres!
     Del traçat, es pot destacar la primera pujada de la Selva fins a l’Albiol; la segona de Farena fins al  Tossal de la Baltasana, punt culminant del dia, amb 1202m; i la darrera, de Capafonts fins d’alt la Mussara. En aquesta última gaudírem del pas, per sobre del mític Pont de Goi, un espectacular pont de roca natural que no val la pena perdre’s. 

     En definitiva, resultà ser un dia quasi perfecte: una temperatura ideal, bons paisatges, bona organització i els avituallaments correctes. De fet és molt recomanable, ara que cada vegada més la gent va traient-se el cuquet i la por a les llargues distàncies i no deixes de sorprendre’t a cada cursa, alhora que veus que, com més dures són, més gent hi va. 
Més informació  i els resultats finals els podreu trobar a: 
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute