dimecres, 20 d’octubre del 2010

2ª CURSA DE RIUDECANYES-CASTELL D’ESCORNALBOU

El passat diumenge dia 18 en Carles es va desplaçar fins a Riudecanyes per participar a la segona edició d’aquesta cursa que mica en mica va fent-se coneguda a la província.

A les 8.30 van sortir els caminadors, i a les 10 es donava el tret de sortida a la cursa de 17 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 619 metres ( això feia presagiar una cursa ràpida).

Tan bon punt va començar la cursa ja es veia que aquesta seria disputada per 2 atletes coneguts de la província, en Sergi Casas ( Llop aventura) i en Josep Antoni Gironès (Club atletisme Tarragona).

Després de donar el tomb al poble i començar a passar pel costat del pantà, els 2 corredors ja es van escapar, en Carles anava una mica més enrere i intentava seguir el ritme del grup perseguidor.

Tot i la rapidesa dels dos primers quilòmetres aviat va començar el tram de pujada on algun dels perseguidors va començar a notar la duresa del terreny, i on el Carles es sentia més còmode, fet que li va representar guanyar alguna posició.

Tot i això la majoria de la pujada la va fer en solitari, sense poder atrapar a ningú més, arribant al castell d’Escornalbou totalment sol només creuant-se amb algun dels corredors que ja baixava.

Després de fer la volta per dins del castell, s’encarava el tram més tècnic de la cursa, un sender d’uns dos quilòmetres que els portaria a tocar del poble de l’Argentera.

Tot i que algun atleta, es saltaria alguna de les cintes i arribaria al poble per error.

Després del sender una altra vegada 5 quilòmetres de pista ràpida fins arribar un altre cop al poble de Riudecanyes.
Tot i perdre’s dues vegades, en Sergi Casas va guanyar la cursa i a la vegada el premi per arribar al castell d’Escornalbou en primera posició.

En Carles tot i flaquejar una mica en els últims quilòmetres, va poder acabar en una meritòria 8ª posició.

Fantàstica organització, i després d’una cursa així res millor que un pa amb tomàquet amb llonganissa, per a tots el participants.

XVII MARXASSA

Dissabte dia 16 d’octubre es va celebrar la 18ena marxa del Campionat de Caminades de Resistència, és a dir, la XVII Marxassa, de 66 km i 3200 m de desnivell.

Unes 600 persones estaven a les 7 del matí a St. Martí del Montseny, i com no, l’incombustible Joan Iniesta del BORGES TRAIL estava a la línia de sortida.

La marxa va ser de les més maques, ja que el fet de travessar el Montseny, oferia un traçat amb vistes meravelloses, boscos amb rierols plens d’agua i plens de bolets i castanyes. Es va passar per Sant Martí de Montnegre i el Santuari del Corredor per acabar a la platja de Mataró.

Joan Iniesta va arribar amb un temps de 12 hores, en companyia de l’Albert i la Tània que per cert, amb aquesta marxa culmina la conquesta de la Copa Catalana de Caminades de Resistència aconseguint els punts per guanyar-la. Moltes felicitats Tània!

Joan Iniesta no para, i per aconseguir el seu repte d’aconseguir la totalitat de marxes i fer la màxima puntuació li queden dos obstacles: el primer, la setmana vinent 19a Marxa Rasos de Peguera-Manresa de 80 km.

Ara mateix, està situat en primera posició i és líder en solitari, i amb la gens despreciable xifra de 1215 kms de marxa acumulats durant la temporda.