QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dimarts, 31 d’agost del 2010

2ª CURSA DE MUNTANYA D’ALFORJA-PUJADA AL PUIGCERVER.

Jordi Pàmies i Biel Secall del Borges Trail-AAEET, un nou podi a Alforja.

El passat diumenge es va disputar a Alforja la 6a prova puntuable pel Circuit del Baix Camp de Curses de Muntanya. Aquest cop la cita era a Alforja, una cursa de mitja distància, 14 kms i amb un desnivell acumulat de només 1100 m. Uns 150 corredors van prendre part de la sortida, d’entre els que hi havia molts rodadors, ja que la prova no presentava cap dificultat tècnica.

Entre el grup hi havia els corredors del Borges Trail-AAEET, el Jordi Pàmies, Xavier Prim, ambdós lluiten pel podi d’aquest circuit, Biel Secall que no fa el circuit però que cal escalfar motors pel que vindrà i Tavi Fossas.

La sortida enmig d’una temperatura ideal per córrer es va donar puntual i de bon inici es va formar un selecte grup d’uns deu corredors, encapçalats per Sergi Casas (Llop Aventura), seguit en fila de Tonyo Gironès, Perico Ortega i Víctor Gonzàlez del CA Tarragona, Pàmies i Secall del Borges Trail-AAEET, Pere Rodríguez (Obrint Traça), Arnau Sugranyes i Xavi Prim (Borges Trail-AAEET). De seguida el grup es va anar estirant a les primeres rampes de la pujada a Puigcerver. Al punt més alt es passava per davant l’ermita i Sergi Casas ja havia marxat sol, seguit pel Tonyo i el Víctor. Pàmies va recuperar una posició i optava a la tercera plaça. Darrera seu el Perico lluitava amb els seus problemes estomacals i era passat pel trio format per Biel, Pere i Arnau. Més enrera venia el grupet del Xavi Prim.

Després d’una baixada pesada i aburrideta per pista i algun tram d‘asfalt s’arribava al poble d’Alforja. La victòria va ser per l’incombustible Sergi Casas, que li haurem de presentar al nostre Piju, seguit pels pelacanyes Víctor i Tonyo. Jordi Pàmies i Biel Secall completaven el podi per aquest ordre.

Pàmies agafa uns punts importants de cara a la classificació final, Biel Secall que va recuperant el to per afrontar les properes curses i perd la por de sortir a davant, Xavi Prim que ja està recuperat del tendó i es mostra cada dia més en forma i Tavi Fossas que manté la seva regularitat.

Altres cares conegudes com Arnau Sugranyes (corredor internacional de descens en BTT), i essent aquesta la seva 2ª cursa de muntanya va aconseguir el 7è lloc. Per la seva banda, Carles Asensio, del CExta Espluguí, actualment preparant-se per obtenir el seu millor rendiment a la conegudíssima Duatló de Núria, va obtenir també una bon resultat.