QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 9 de març del 2010

XI MARXA DELS CASTELLS DE LA SEGARRA

El passat diumenge 7 de març es donava el tret de sortida de la Copa Catalana de Caminades de Resistència amb la XI Marxa dels Castells de la Segarra de 54 km.


Joan Iniesta, integrant del Borges Trail es presentava a les 7 del matí a la sortida amb un total de 1690 participants.

Es va donar un tomb pel poble i després es va agafar una pista de terra. En Joan va començar corrent sense parar. Va arribar al km 30 amb un temps de 3 hores. Però en aquest punt, per problemes físics, es va veure obligat a acabar la marxa caminant, ja que l’objectiu era entrar dins de les hores marcades (12 hores) per poder puntuar.

Així doncs, va acabar en 257è lloc amb un temps de 7 hores i 34 minuts, sumant així els 7 primers punts de la Copa Catalana de Caminades de Resistència.

A l’arribada molt de menjar, un regalet com a classificat i esperar la próxima caminada que serà el pròxim 27 de març a la VII Marxa de La Selva del Camp-Muntanyes de Prades amb un total de 67.5km

PUJADA A LA PORTELLA 2010


1ª CURSA PUNTUABLE PEL CIRCUIT DEL BAIX CAMP-L'HOSPITALET DE L'INFANT

Arribem a l’Hospitalet de l’Infant una horeta abans de començar la cursa, a les 08:30, fem la típica rutina de totes les curses anar a buscar als dorsals, saludar als coneguts i intentar descobrir les cares conegudes, allí em trobo al Xavi Prim i em fa una detallada descripció del tram final de cursa, ell ja se’l coneixia; a les 09:30 puntuals donen la sortida. Som més d’un centenar i molts amb moltes ganes de córrer molt pel que aviat es forma un grupet de quatre persones, seguits de molt a prop per la resta del grup amb en Xavi al davant. El Xavi sense les bones sensacions, aguanta les primeres estirades i rampes, al davant el grup de quatre segueix al company Toni Arbonès, de Siurana, que marca un ritme d’asfalt, seguim així fins a les primeres rampes, al km 4 on just abans del primer avituallament, ja tenim una rampeta que promet es aquí on es trenca el grup i cadascú enfronta la pujada a la Portella com pot, són gairebé 2 km de camí molt però molt dret, que ens du al punt més alt de la cursa. Sense descans davallem per un camí molt dret d’uns 800 mts. per tornar a pujar per una pujada més suau fins al segon coll. Aquí les vistes són molt maques, però no hi ha temps per distreure’s, toca baixar per una pista formigonada que no dona treva, venim del km 8 i hem continuat baixant fins gairebé al km 12, aquí comença la cursa de muntanya més pura, tenim 2 km de pujada per un senderó estret i molt pedregós que no et permet aixecar la vista de terra ni uns segons, arribem així al Collet dels Puntals acabem de guanyar els últim 260 mts de desnivell positiu. D’aquí de cara avall per una mena de trialera estreta, dreta, pedregosa i serpentejant, molt maca, a baix de tot sorpresa, un “túnel” de 2 mts de diàmetre i 120 mts de llarg, totalment a les fosques i quant sorties el poc sol et deixava mig cec, ja només queden 2 km més per arribar a la meta i descansar, aquest últim tram transcorre per una pista ampla i planera que t’obliga a seguir corrent i sense poder afluixar per arribar ja a meta. Arribo en solitari a dos minuts del segon i finalment en Xavi arriba 7è de la general i 1r de la categoria.



1- Josep Mª Pijuan BORGES TRAIL 1h 26min 42seg

2- Miguel Angel Duplas MUR i CASTELL 1h 28min 38seg

3-Jordi Barrancos CLUB NATACIO OLOT 1h 29min 20seg

4-Javier Heras IND. 1h 29min 42seg

5-Vicent Garcia CLUB ESPORTIU LA CALA 1h 32min 12seg

6-Joan Farnós EXTREM TEAM TIVISSA 1h 32min 59seg

7- Xavi Prim BORGES TRAIL 1h 34min 41seg



Felicitar a la organització (L’Esquadra Club Esportiu) per aquesta primera edició de la “I cursa muntanya Pujada a la Portella”, primera cursa del Circuit Curses de Muntanya del Baix Camp 2010

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute