QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 27 d’abril del 2010

PIJU SEGUEIX AMB LA DINÀMICA...

Cursa de les Fonts a Xerta


El dia 25 d’abril es va dur a terme la segona prova del Circuit Català de Curses de Muntanya, aquest cap de setmana ens hem desplaçat fins ales Terres de l’Ebre, concretament a Xerta, on ens esperava una cursa molt tècnica i on la duresa del circuit era evident només veient el perfil altimètric, eren 25,5 Km i 1700 mts de D +, dels quals 21,5 Km eren per senders drets, amb rocs, etc, típic de les curses que organitzen aquella gent d’allà baix.

A la sortida es veia gent que en sabia, Kiko Martí, Adolf Aguiló, Jaume Folguera, Xavi Espiña, Xavier Sanchez , Ahmed Elqayd, entre d’altres.
La sortida a estat conservadora, però ràpidament s’ha format un grupet de 8 corredors, entre ell en Josep Mª Pijuan, aquest grupet ha fet tota la primera pujada junt i a bon ritme, guiats per en Xavier Sanchez, així hem arribat al km 6.3 i tot seguit venia una baixada molt empinada i relliscosa, primer els dos membres de la selecció catalana han començat ha agafar distància aprofitant uns descens vertiginós.

"En un vist i no vist i no sé per on ha passat l’Ahmed que ha estat capaç d’atrapar als dos de davant, més tard a la pujada perdria l’avantatge, al km 8 en Sanchez també es quedaria una miqueta, al davant en Kiko anava agafant cada vegada mes distància, però seguit d’aprop per en Xavi Espiña, més endarrere en Jaume i en Piju al seu costat anaven “perseguint-los”, al km 10 en Piju s’ha anat allunyant d’en Jaume i arribant així 3è al punt més alt de la cursa a la Coscollosa al km 15, quedaven més de 10 km de descens no gens fàcil per senderons recargolats i tres pujadetes curtes però intenses, la última amb cordes, la baixada ha estat mortal i interminable, fins al punt que al km 24 ja corria per esma i no em sobrava res, a estat aquí quan en Jaume m’ha tornat a sobrepassar. Al final he acabat 4t i content d’haver acabat una cursa tant dura, un dia calorós també ha influït en la duresa de la prova".

La classificació final ha estat :

1- Kiko Martí 2h 27min 11 seg.

2- Xavier Espiña 2h 28 min 11 seg.

3- Jaume Folguerola 2h 34 min 41 seg.

4- Josep Mª Pijuan 2h 36 min 11 seg.


3 comentaris:

BORGES TRAIL ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
BORGES TRAIL ha dit...

Nen, descansa una mica!!
No hi ha paraules per descriure el teu estat físic actual. Ens hauràs de dir què menges, que som els teus companys d'equip...
Diumenge que vé, per si no està prou clar, tindràs a 2 jutges de l'equip que t'estaran avaluant, de lluny!!

Biel ha dit...

Segur que menges molts productes de la terra, avellanes, ametlles, bon oli,.....Borges, és clar!
Felicitats per la cursa i també per la crònica, m'hi trobava, de veritat.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute