QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 27 d’abril del 2010

I JA VAN 5 MARXES PEL JOAN!!

VIII CAMINADA DE RESISTENCIA “RIUDOMS-LA MOLA-RIUDOMS”


Diumenge dia 25 d’abril, s’iniciava a les 6:30 del matí la cinquena marxa de la Copa Catalana de Caminades de Resistència. Una marxa de 54 km i 2500 m de desnivell.

Unes sis-centes persones estaven preparades a la plaça de l’església de Riudoms. I Joan Iniesta estava a la línia de sortida quan va sonar el petard.

Vaig començar a córrer amb més tranquil•litat del normal controlant els ritmes, ja que “el horno no estaba pá bollos” :després de passar dos dies amb febre i malestar, la intenció era anar a acabar-la per poder obtar als 9 punts.

Així doncs, fins al km 15 el terreny era bastant còmode: passant pel pantà de Riudecanyes, pujada al Castell d’Escornalbou, baixada fins al poble de l’Argentera, Coll Roig, pujada fins a La Mola (902m) i baixada cap a Coll de Guix. Tot seguint el mateix ritme que al principi.

Però la cosa canvia a partir del km 30. Jo em vaig trobant cada vegada millor i apreto les dents després que en aquest control passés com a 216è classificat.

Això s’havia de rebaixar! I així vaig començar el descens pel Coll de Guix fins al poble de Colldejou, on el travesso i ascendeixo dues fortes pujades fins arribar a l’Ermita de La Mare de Déu de La Roca. A partir d’aquí, tot baixada i planer fins a la plaça de l’església de Riudoms, començo a apretar el ritme tot corrent i sense parar, arribant el 86è classificat amb un temps de 7 hores i 15 minuts. Amb aquests 9 punts em situo en la novena posició de la Classificació General de la Copa Catalana de Caminades de Resistència.

El dissabte 1 de maig, una nova caminada: la VII Marxa “Meridià verd a peu” (Viladrau-Masnou) de 70 km.!!! Tela marinera...

3 comentaris:

BORGES TRAIL ha dit...

Fabulosa explicació del recorregut i de les sensacions que vas tenir en tot moment, i fantàstica la teva remuntada, ja coneixes el teu cos a la perfecció i controles quan s'ha d'apretar. Jo et poso un 10 de nota!!
Ànims i endavant, que això ja és teu!!

Biel ha dit...

Molt bé Joan, apreta que el podi de la general el tens a tocar!!!

Joan ha dit...

Moltes gràcies, la veritat és que el míster Mateu m'ha ajudat molt!!!
A veure la setmana que ve, que ja comencen les fortes...

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute