dilluns, 22 de març del 2010

TOP TEN DE PIJUAN A LA VALL DEL CONGOST

Aquest diumenge s’ha disputat a la localitat d’Aiguafreda la XIV edició de la cursa de muntanya de la Vall del Congost. La prova puntuable per la II Lliga Catalana de curses de muntanya, ha consistit en un recorregut de 42’9 km, i uns 3500m de D+, tots ells seguin un itinerari de gran bellesa dintre del Parc Natural del Montseny i dels cingles del Bertí.

La cursa, que any rere any es va endurint amb més desnivell i dificultat, ja la podríem catalogar com una de les maratons més dures del calendari, que com no, van acompanyats d’una organització impecable. En definitiva una cursa molt i molt dura que cal fer, si més no la variant de 21 km.

A les set del matí es donava la sortida a uns 250 corredors inscrits, entre ells molta gent coneguda d’arreu del país, la gent del Trote, de Tortosa, del Diedre, els germans de l’Hemic, i molts amb els quals van coincidir a la Transalpin, com la Barbara, l’Enric, l’Olga o l’Oriol... entre aquests n’hi havia dos del Borges Trail, el Pijuan i el Ramon.

A la arribada després d’una gran part del matí corrent han finalitzat 192 corredors. El guanyador ha estat, en Jordi Martin que ha realitzat una gran cursa. En Piju, seguint la tònica a la que ens te acostumats ha entrat en una meritòria vuitena posició, que demostra que les grans distàncies no són problema per ell, en Ramon més endarrerit ha acabat 41è i fet puré.