QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 9 de febrer del 2010

PRIMERA VICTORIA DE LA TEMPORADA PEL BORGES TRAIL

Aquest passat diumenge 7 de Febrer es va celebrar la cinquena edició de la Duatló Popular de Vilaseca.

Tot i ser una prova de caire popular, era una magnífica oportunitat per fer un test abans de començar la temporada de curses i saber com portàvem l´entrenament.

Doncs bé, tret de sortida a les 10.30 del matí amb unes condicions climatològiques perfectes i allí teniem en Xavi Prim en representació de l´equip BORGES TRAIL.

El Salvador Martí , el Manolo Carmona i el mateix Xavi s´encarreguen de dinamitar la cursa ja d´entrada per fer els primers quatre quilómetres per sota de catorze minuts i arribar a la primera transició en grup. El primer en sortir amb la btt era el Manolo seguit d´aprop pel Xavi mentre que en Salvador quedaria bastant endarrerit.

Aquí el Xavi jugaba les seves millors cartes i no solsament agafaria ben aviat al cap de cursa sinó que marxaria en solitari per controlar perfectament la secció incrementant l´avantatje poc a poc.

A la segona transició ja acumulava un minut i mig de marge sobre el segon classificat que li valdria per correr els últims dos quilómetres a peu amb certa tranquilitat. Així doncs la cosa no podia començar millor, amb un temps de cinquanta minuts i quaranta vuit segons el Xavi Prim donava la primera victoria de la temporada al Borges Trail Running. En segona posició entraria el Manolo Carmona a un minut i vint-i –dos segons mentre la tercera posició era per en Mario Ortiz a dos minuts i quaranta sis segons del guanyador.

Valoració molt positiva doncs i injecció de moral de cara a aquest 2010.

Més informació:
http://www.naturetime.es/content/duatlon-popular-de-vila-seca

2 comentaris:

Ramon B. ha dit...

Molt bé Xavi així es comença.I enhorabona al Pàmies per la nova imatge del blog.

Biel ha dit...

Això, Xavi. De fet el teu cas és només posar-t'hi. Ets un crack.

I pel que fa al nou blog que s'ha currat el Capi: simpalabras.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute