QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dijous, 27 d’octubre del 2016

3 corredors del Borges Trail a la festa de curses que va organitzar Naturetime en paral·lel a la Ultra Trail Serra Montsant

CURSA DE 10,5Km 370d+ ens Salva Martí ens explica:

La cursa curta dins del marc del la UTSM, consistia en un recorregut de 10’5km i 370metres de desnivell positiu, la qual feien que es tractes d’una cursa força rapida i corredora.


La sortida va ser a un ritme ràpid des del principi però a l’hora còmode, sense voler hem vaig trobar encapçalant la cursa des de el quilòmetre 2 fins el 5é, on en un avituallament es col·loca primera en Dani Castillo del Trail Tarraco. Seguim junts a un ritme còmode i constant fins arribar al que seria la última baixada de 2quilòmetres que ens portarien directes a Cornudella. Un petit descuit a l’inici de la baixada i el no voler arriscar fan que el Dani se m’allargui un quant metres. Un cop arribat al poble, i després d’un nou descuit que hem fan fer uns 400metres de més, arribo a meta en segona posició i amb la sensació de haver fet bé els deures.


CURSA DE 50Km 2141d+ , en Ronald fargas ens explica:

A les 12h es donava la sortida des de la població de Cabacés , a un recorregut exigent , format per senders,corriols  i pistes de terra.Sortida ràpida, que et portava fins al riu Montsant, als peus de La Figuera , primer tram exigent i picant cap a munt.
Posteriorment el descens tècnic fins la Vilella Baixa. Tot seguit, i després de l'avituallament, una  pista de terra , amb continu puja baixa, que en primer lloc et feia arribar a la Vilella Alta i després a Escaladei, punt d'avituallament important ,una aturada per recuperar forces, i partir d'aquest punt (km30), és on veritablement comença la part exigent, 9km d'ascens fins a la Serra major del Montsant.En primer lloc salvant el grau de l'Escletxa, i després fins la Cogulla.
Després de crestejar la Serra Major, descens exigent fins La Morera , on després d'un avituallament ja s'encara els darrers 10km pels sender dels Cartoixans, aquí el Ronald, va augmentar el ritme , cosa que va fer que pogués recuperar algunes posicions ,arribant ja a l'arribada situada a Cornudella , en 9é class de gral i 2n veterà.
Una valoració molt positiva en el debut de la distància de 50km , i com no, pel resultat final!!!


CURSA DE 67Km 2531d+ en Marc Balañá ens explica:

A les 9h es donava el tret de sortida desde Cornudella per aquesta modalitat, un dia tapat i amb risc de pluja que al final no vaig tenir, tot i gaudir d’un terreny ben regat ¡!!
Hem disposava a poder realizar la primera competició després de la lesió que m’ha tingut parat desde març-2016, no ha estat fácil, pero amb paciencia i amb treball de bici i natació m’ha permes recuperar i nomes en 1 mes de correr apeu, m’ha permes aconseguir un altre somni, poder tornar a correr amb un dorsal.

Per tant, venia antrenat, pero d’aquella manera, amb la densitat que necesita la llarga distancia feta bastant a última hora, aixo si, mes ilusionat que mai….L’objectiu era sortir controlant i segons sensacions anar-me posicionant al meu lloc….La cursa com sempre, surt rápida, anava amb el pulsòmetre i els números salten a la vista, tot i anant-me frenant era difícil de baixar de (165p) i el grupet capdevanter s’anava estirant….Dins el posible vaig anar regulant fins a un bon GLOBO a km40, que hem va fer caminar 10’ pel pla ¡!! La orina era força fosca i es que tot i anar bebent a principi de cursa se suava molt i suposo que algo de deshidratació tambe va ajudar al defellinment… Vaig aprofitar per alimentar-me be de solid amb un petit bocata mes un gel de cafeína, que poc a poc hem va refer podent tornar agafar ritmet….A Km45 ja anava 4º, tenia 2º i 3º a 10 minutets, pero venia la pujada mes llarga i estava mes per mantenir que per anar a caçar, tirant de pals i ritme ràpid caminant anumt, trotant per dalt de la serra i corrent fins a meta....Finalment 4º de la general i 2º senior,  tornant a disfrutar de forma física i d’aquest gran esport, amb contacte amb la natura.

DONEM GRACIES ELS TRES ALS SPONSORS:

BORGES
EASSUN
PH-QUIROGEL
COREEVO
SPORT-GIM TARRAGONA
NATURETIME
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute