QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 6 de juny del 2016

Retorn fulgurant de Ronald Fargas a Cims del Baró, una nova cursa a tenir en compte al calendari tarragoní

Aquest passat diumenge, es va celebrar la primera edició de la cursa de muntanya "Cims del Baró" , amb la sortida i arribada al castell d'Escornalbou.
Amb un recorregut de 27km i 1500m desnivell positiu. A les 09h es dona la sortida , amb el Ronald Fargas , prenent-hi part, després de l'aturada obligada per la lesió,



Els primers quilòmetres és un seguit de baixades i pujades curtes, a partir del km 6, la cosa canvia i els trams ascendents ja s'allarguen. Aquest fet, fa que el Ronald vagi de menys a més, aprofitant la primera pujada llarga, del km7,5 i fins al capdamunt del Coll de la Foradada, km 10,5 aprofita per avançar a bastants corredors i recupera posicions.

Al km12 s'inicia la pujada al Portell del Peiró, en aquest punt li informen que és el quart classificat , mantenint un ritme d'ascens bastant viu , ja que després es baixava fins a Pradell, pel Barranc dels Abeuradors, i segur que algun corredor més llançat el podia atrapar. Al arribar a l'avituallament de Pradell, km 17,5 , el Ronald passa a ser el cinquè classificat. 

I cap amunt falta gent, cal pujar fins al capdamunt de la Enderrocada,al km 20,5, des de aquest punt. on hi ha l'avituallament i fins al final, el Ronald ja rodarà sol. Pujada llarga i sostinguda , però el Ronald la puja a ritme constant , sabent, que haurà de fer un descens molt i molt tècnic i feixuc
Un tram de descens de 3k que el porta fins al poble de l'Argentera.


Una mica d'hidratació a l'avituallament , i cap amunt de nou , pujada llarga llarga que el porta fins a l'arribada , que es troba a l'interior del castell. Aconseguint el cinquè lloc de la general i primer veterà , amb un temps de 3h20'.



BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute