QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 2 de març del 2016

Núria Gil, 4a en el Campionat de Catalunya de Raquetes de neu a Err-Puigmal sota unes condicions extremes

Aquest passat diumenge  28 de febrer, es va celebrar el Campionat de Catalunya de raquetes de neu coincidint amb la 3a prova de la Copa Catalana.

La cursa es va desenvolupar sota unes coindicions climatològiques exepcionals, degut a la forta nevada de la nit anterior i del mateix dia. Això va fer que la carrera fos molt dura, juntament amb el llarg recorregut de 10kms amb neu verge fet que s'havia d'anar obrint traça durant molts punts del recorregut.


Borges Trail i va ser present amb la presència de la Núria Gil, que des d'un principi va sortir a fer la seva cursa provar-se després de la lesió, fet que va sortir conservadora des del principi però sempre mantenint un bon ritme de carrera i posició en què finalment va aconseguir la quarta posició, darrera de Rosa Valls i Ragna Debats, les dues de la selecció Catalana, i de Laia Cuevas.

En categoria masculina el guanyador va ser Jordi Uró, seguit de Just Sociats i d'Eduard Hernández.



BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute