dilluns, 20 de juliol del 2015

PODI DE MIKEL BESORA A LA COPA ESPANYA

El corredor Mikel Besora va anar a la Copa Espanya a Galisia (Ourense - Chandrexa de Queixa) un poble de muntanya on es va disputar la cursa per muntanya Chandrexa de Quexa puntuable per la Copa Espanya i Campionat galleg.
La prova consistia en córrer 33km.amb 2000 metres de desnivell positiu, i 2000-.
Diumenge 12 de juliol a les 9 del matí els corredors van sortir i entre el top.15 general i tres primers promeses anava en Mikel Besora. Al principi va ser una cursa rapida amb trams trencacames.
Cap al km.10 en Mikel es troba be encara i així decideix quedar-se endarrere els dos primers promeses reservant energia ja que la cursa es pot fer molt llarga.
Cap al km.12 es pren un gel megaplus i veu aigua, en una de les pujades decideix adelantar al segon promesa cosa que no fa be per que en pocs instants torna a ser adelantat per aquest.
Cap al km.14 l'aigua de l'avituallament esta calenta i li senta malament, la qual cosa ha de fer una parada técnica per allà prop on pugues.
Seguidament, ja amb la panxa be torna a correr a un ritme fort a veure si pot anar a pels rivals i poder intentar millorar posicions.
Els km.pasen i cap als últims km.es troba un corredor andaluç i a partir d'aquí comença una rivalitat entre els dos atletes.
Entren al poble i en l'últim km. d'asfalt i a un ritme proper a 3'/m. en Mikel adelanta al corredor andaluç arribant a meta en 14º posició general i 3º promesa, en un temps de 3h.34' a uns 20' del primer corredor absolut.

Volem agraïr el suport de l'equip, a la Selecció Catalana i als nostres col·laboradors:
Borges, Eassun Spain, Ph-Quirogel, gimnasio Sport Gym Tarragona, Rendiment-Race, Megaplus, Bussetus Sport.