QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 24 de març del 2015

BORGES TRAIL GUANYA A LA CURSA DE MUNTANYA DE BRAFIM


Aquest passat diumenge 22 de març, a Bràfim, Alt Camp, es celebrava la 13ª edició de la ja tradicional cursa de Bràfim al Loreto, una cursa de muntanya de 13 km i uns 500 mts de desnivell positiu, aquest any amb una nova variació del circuit el seu tram més aeri i espectacular, fent-lo més atractiu.
Aquesta vegada 4 membres del Borges Trail-AAEET de Valls hi varen ser presents. Ales 09:30 en punt es donava el tret de sortida a la cursa, 30 minuts abans ho havien fet els caminadors, com sempre una sortida ràpida pels carrers de Bràfim, i ja a fora del poble al capdavant del grup l’Eloi Borràs (Borges Trail) marcant el ritme, darrera seu ràpidament s’hi situen el Josep Mª Pijuan també Borges Trail, i en Joan Rosich de Sta. Coloma de Queralt, ells tres marcarien el ritme dels primers quilometres, sempre amb el permís de l’Eloi, darrera d’ells una altre grupet comandat pel Xavi Prim del Borges Trail. Al quilometre 4 aprofitant el tram de pista més ràpid l’Eloi incrementant  el ritme i desmarcant-se de la resta, darrera d’ell en Joan el segueix a uns quants metres i en Pijuan es despenja una mica, mes endarrere en Xavi passa a la 6ena posició; al voltant del quilometre 7 en Pijuan atrapa i passa  a en Joan i aprofitant la pujada mes llarga i tècnica del circuit, en aquesta zona també li retalla uns metres a l’Eloi però impossible d’agafar i en tram de baixada el mateix Eloi torna a recuperar el temps necessari per poder acabar la cursa sense sorpreses i en primera posició, en Pijuan entraria en 2n lloc a menys 1 minut del guanyador i seguit a 2 minuts pel Joan Rosich, en tram de baixada tècnica i a 3 km de meta, en Xavi Prim en posa en 4a posició, però als metres finals que eren per asfalt dos atletes de Tarragona el deixen a la 6a posició final.
Per la seva banda, la Núria Gil, del Borges Trail-AAEETde Valls, des d'un principi i aprofitant el terreny ràpit del'inici de la prova, va impossar un alt ritme que li va servir per agafar distància a la segona i tercera classificada, l'AnaFernandez i la Nuri Fortuny, arribant a meta en primera posició, en un temps de 1h05'49''.




BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute