QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 22 de desembre del 2015

Pilar Rus i Biel Secall inicien temporada amb els Duatlons de Muntanya del Circuit Català

El passat diumenge 13 de Desembre va tindre lloc a Terrassa el Campionat de Catalunya de Grups d’ Edat de Duatló de Muntanya, a  prop de les instal-lacions esportives del Club Natació Terrassa Pla de Bon Aire, on l’equip Borges Trail va estar present en Biel Secall i La Pilar Rus.

Pel Biel la temporada de duatlons era massa aviat per ell, aquest duatlons requereixen anar a full en btt i encara es veia peix, però va anar a disfrutar i descubrir les sensacions i com van de gas els seus rivals.

La Pilar després d’ uns parells de setmanes de descans va anar a tirar corda i buscar motivació amb la bici de muntanya, l’any passat per una caiguda al duatló de St Andreu de la Barca i amb resultat de quatre punts a la mà, la va deixar fora del circuit català de duatlons de Muntanya.

Aixì que inicia la temporada amb moltes ganes, amb un 4art lloc al campionat de Catalunta i subcampiona V1, té molt clar que el seu punt feble es la btt on tindrá que apretar al maxim per poder estar cap davant, a falta de cinc proves mes necessita puntuar amb bons resultats.


Pag web competicions:

http://www.triatlo.org/competicions/?oficial=0

dijous, 3 de desembre del 2015

Mitja i 10k de Tarragona

Diumenge 29 de novembre era el dia de la cita amb la Mitja marató de Tarragona, una de les curses en ruta més emblemàtica del territori tarragoní, amb un circuit urbà tot passant per la plaça imperial tàrraco, el pont per sobre del Francolí, el Serrallo, etc. entre d'altres passatges típics de la ciutat.

Es presentaven dos recorreguts en funció de la distància: la mitja i els 10k, amb 1547 i 809 participants respectivament.Tampoc passava desapercebut el nivell dels participants, entre els quals hi havia noms com Jaume Leiva, Ivan Espilez, Nnaseer Oukhlefeen o Xavi Queral en els 10k, o altres com Camilo Santiago, Otmane Btaimi o Jose Vieito en la mitja.

Així que a les 10 del matí, entre una aglomeració de gent un pèl agobiant, es va donar el tret de sortida de la cursa, tant pel que fa a la mitja com als 10k. A partir d'aquí cada corredor va viure la seva pròpia cursa:

Corredors de la mitja:

Biel Secall es presentava a la Mitja de Tarragona amb la intenció de fer un bon rodatge a ritmes de 4’ o inferiors. Un bon entrenament de cara a la temporada de duatlons de muntanya. Va fer gairebé tota la cursa amb el grupet de la primera fèmina, Mireia Sosa, fins  al km 18, on va apretar de valent i va poder finalitzar amb un temps de 1h22’41’’. D’aquesta manera feia una cursa de menys a més.

Corredors als 10k:

L’Aleix Toda va sortir entre el 2on grupet de corredors, el ritme era alt, massa alt per l’estat de forma que ara mateix tenia, però degut a la seva inexperiència en aquest tipus de proves, es va deixar emportar per les sensacions del moment. Els km passaven volant i poc a poc el corredor borgetti anava veient com la fatiga s’anava acumulant, fins que arribats al km 5 amb poc més de 17’, just passat el Francolí, la fatiga va superar a l’Aleix i aquest va haver d’afluixar el ritme fins a tal punt que va pensar de caminar una estona. Sort que en aquell moment va aparèixer en Sergi Hidalgo, que havia sortit al capdavant però degut a les males sensacions havia desistit, tot oferint-se com a llebre i preguntant a l’Aleix a quin ritme volia anar.

En aquell moment, l’Aleix es va maleir, aquell dia que tenia la possibilitat de seguir una llebre tan ràpida com en Sergi, amb prou feines podia mantenir la mirada enlaire, però això de rendir-se no va amb ell, que va patir com mai, mentre els 5 km restants s’allargaven com si d’una marató es tractés. Finalment, va arribar a meta amb un temps de 35’52’’, amb un gust agredolç. Bon test en el camp de les curses de ruta en asfalt que de ben segur que sumarà i servirà com a escarment de començar massa ràpid.

Classificació masculina mitja:

PosDorsalNombreT. oficialT. real
11477CAMILO SANTIAGO GIMENEZ01:07:1501:07:15
21OTMANE BTAIMI01:07:3601:07:36
31284JOSE VIEITO VILACOBA01:08:5901:08:59

Classificació femenina mitja:

PosDorsalNombreT. oficialT. real
13220MIREIA SOSA PEREZ01:23:5201:23:52
23239SILVIA FERRER GAYAN01:25:5501:25:53
33151PILAR RUS GARCIA01:26:5301:26:53


Classificació masculina 10k:

PosDorsalNombreT. oficialT. real
15529JAUME LEIVA BEATO00:31:1800:31:18
25542IVAN ESPILEZ URBON00:31:4100:31:40
35457NNASEER OUKHELFEEN00:31:5100:31:51

Classificació femenina 10k:
PosDorsalNombreT. oficialT. real
16027ANNA RIU RIBERA00:40:5800:40:57
26116NOEMI HARZA00:41:2300:41:15
36249PATRICIA AMADOR PERIS00:41:3300:41:28

dijous, 26 de novembre del 2015

Nuria Gil guanya amb autoritat a la Cursa Muntanya Castellvell Trail i Salva Martí fa 6é

El passat diumenge 22 de novembre es va celebrar la vuitena edició de la Cursa de Muntanya de Castellvell, ultima prova d’aquest any del Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp, de gairebé 19km i 850metres de desnivell positiu que transcorria per la zona de compresa entre les poblacions de Castellvell, Almoster i l’Aleixar.

            Dos representants del Borges Trail, Nuria Gil i Salvador Martí es van animar a realitzar la cursa en un mati molt fred i amb un fort vent que endurien considerablement la cursa.

            A les 8:45 en punt del matí es donava el tret de sortida des de la Plaça Catalunya de Castellvell amb un total de 150 atletes.


            Nuria Gil, que decidia en últim moment inscriure’s a la cursa i que se la volia agafar com un entrenament de qualitat, va dominar la cursa des de principi a fi i va guanyar amb gran autoritat amb un temps de 1h 47’ i 30sg, essent la 13ena classificada absoluta de la general de la cursa. El segon i tercer lloc van ser per Ariadna Martin 2h 30’ i Vanessa Molner (Reus) 2:10’ (Patxanguerus d’Alforja) respectivament.


            Per altra banda, Salvador Martí, que retornava a la competició després de molt temps, va realitzar una cursa força constant i va acabar finalitzant en una 6ena posició general amb un temps 1h39’31sg, retrobant-se poc a poc amb el ritmes de competició. 




            La cursa la va guanyar Lliusma Mas (Patxanguerus d’Alforja)  amb 1h32’14sg, seguit per Alfonso Calderon (Runningpeacewordl ioga) 1h33’31sg i Juli Vilches (Patxanguerus d’Alforja) 1h33’35sg que van ser els tres atletes que van forma el podi de la cursa.



dissabte, 21 de novembre del 2015

Trail Series Ulldemolins

El passat 15 de novembre diversos corredors del Borges Trail van ser presents a la competició del campionat / circuit Trail Series Costa Daurada de Naturetime.

Hi havia dues distàncies: 22km. 950+ i 11'6km. 600+.
La Lourdes Cayetano, en Sergi Hidalgo i en Mikel Besora van córrer la cursa curta.

Lourdes va escollir la cursa curta (aquesta temporada feia el circuit llarg i al tenir adjudicat el títol de campiona fèmina va decidir fer aquesta cursa).
Així ho va decidir pel fet d'haver baixat molt el nivell d'entreno i l'altra distància se li hauria fet massa llarga. Desde la sortida ja va marcar el seu ritme constant tot i que les sensacions de cames no van ser gens bones, fins la pujada on va poder disfrutar una mica més de les sensacions; després ja només quedava planejar la cresta de la muntanya i disfrutar de la baixada per arribar a meta en 1a posició fèmina, amb un temps de 1h.13', seguida de Judit Francín i Maite Colmenarejo.

Sergi al principi no trobava sensacions i va anar fent al seu ritme, encara que a prop de Mikel que aquest anava marxant progresivament. Una vegada arribant a la pujada d'1km. amb 300+ de desnivell va retallar a Mikel 45'' del minut i mig que portava de ventatge. Per la carena de puja-baixa anava controlant a Mikel i veia com no marxava, cap a la baixada final al ser un corriol estret i amb ziga-zaga va perdre referències fins que va arribar a meta en segona posició de la general en un gran temps de 1h.00'18''.

Mikel va sortir al seu ritme, un ritme constant i en pocs minuts ja va marcar el ritme de la cursa, marxant en solitari per la pista forestal de 4'5km.
A partir d'aqui amb un minut i mig de diferència respecte Sergi que, pujant va poder retallar practicament 45'' quedant-se a poc mes de mig minut al final de la pujada.
Mikel al donar-se compte, va pujar una marxa encara que Sergi també venia fort darrere. Va decidir anar controlant la cursa per la carena de puja-baixa fins que a la baixada final d'uns 2km. amb 300- força tècnics i amb fang va poder treure una mica de diferència.
Finalment, 59'11'' de cursa arribant primer de la general.


Podi general: 3 fèmines / 3 masculins


Podi general masculí


El companyerisme per davant de tot


L'equip del Borges Trail vol agraïr el suport dels col·laboradors: BORGES, Eassun Spain, Ph-Quirogel, gimnàs Sport Gym Tarragona, Rendiment-Race, Megaplus, Bussetus Sport.

dilluns, 16 de novembre del 2015

Pilar Rus Guanya amb autoritat el Circuit de “Running Series TTE”

El passat  diumenge 9 de novembre va tenir lloc l’ultima prova de circuit Running Series de TTE  a la Cursa 10k de Jesus, organitzada per l’EMD de jesus
Prop de 111 inscrits es va donar cita i entre tots aquest atletes no hi podia faltar representació del Borges Trail, La Pilar Rus.
A les 10:30 del matí amb un dia de boira i molta humetat va ser acte de presència tan aviat com es va donar el tret de sortida des del Passeig Josep Puig (enfront de l ‘Institut Escola Daniel Magrane) i com no podia ser d’ un altre manera, la nostra atleta del Borges es situa al grup del davant dominant la carrera, passant per la via verda va decidir baixar ritme per camí de terra, avui no era el seu dia, pot ser per la temperatura o la fatiga que arrossega de la temporada, encara aixi, la Pilar dominant la cursa i al km9 va fer l’ultim esforç fins arribar a meta guanyant la prova amb autoritat i s’emporta les Running Series 2015. De les onze curses del circuit, ha participat en vuit i ha guanyades set  amb un puntuació total de 928 punts a 160 pts de diferencia de la segona noia.
Felicitar a l’organització EMD de Jesus una vegada més demostrant la seva bona feina.
resultats Cursa 10k de Jesus


El Divendres 13 a les 20h es va fer el lliurament de trofeus als guardonats al Cinema Victòria del Perello.
El lliurament de trofeus correspondria als 3 primers de la general masculí i femení,al 3 primers de cada categoria, 3 primers equips masculí i femení i als corredors en completar les 11 curses d’aquesta edició 2015.

Guardonats del Circuit Running Series








dimecres, 11 de novembre del 2015

MIKEL BESORA PLATA PROMESA A LA BEHOBIA-SAN SEBASTIÁN

El passat 8 de novembre es donava la sortida a la BEHOBIA-SAN SEBASTIÁN, la cursa mes popular de totes les populars, a mes a mes la mes antiga.

L'any 1919 va ser la seva primera edició, encara que aquest any es la 51º edició que tingui registre oficial.

34.000 participants en total.
320 participants en categoria promesa.

La cursa consistia en recórrer els 20km. i 200 metres de desnivell positiu que separaven Behobia de San Sebastián, per asfalt i amb dos ports de muntanya (Gaintxurizketa i Miracruz) a part de que tot el recorregut es trenca-cames,

L'atleta del Borges Trail, Mikel Besora de 22 anys, es presentava com a categoria promesa i absoluta a la cursa. Tenia acreditació (temps en mitja marató) per poder correr al primer calaix jutament amb els primers corredors d'èlit i una vegada a la linia de sortida va posar-se unes files endarrere d'aquests.

A les 10 del matí es donava el tret de sortida, i en Mikel en paraules seves ens explica la seva experiencia:

Nomes sortir vaig quedar impresionat de la gent que hi havia al carrer animant, va ser increible, em vaig motivar mes del que ja estava i va donar un plus de força durant els primers km.que eren ràpids i conservadors.


Durant els 2 primers km.estava vora els 100 primers de la general i entre els 5 primers promeses.
Observava els primers corredors, de lluny que anaven marxant a un ritme per sota de 3' el km. entre ells estàven Carles Castillejo, Rafa Iglesias, Jaume Leiva, Pedro Nimo i Fabián Roncero.

La meva intenció era poder fer un temps de 1h.08'. El pas pel km.5 era de 16'57'' (uns segons per sota de la marca que tenia intenció) a partir d'aquí continuava amb bones sensacions.
Continuaven pasant els km. i la gent començava a "petar" i començava a avançar força gent. Aquí em trobava al top-60 i al podi promeses.

El pas pel km.7 pujant al port de muntanya de Gaintxurizketa, era molt dura i amb molta expectació, com es veu a la televisió el Tour de França, feia un dia genial, encara que no per córrer: 27 graus i molta humitat...haviem de beure molta aigua i gràcies a la gent que hi havia animant es va poder aguantar millor.

Ja baixant cap al poble de Errenteria, km.10 paso en un temps de 34'55''. Aquí portava massa cansament de la pujada al port de muntanya i veia que el temps que volia fer era mes difícil del que pensava.
Continuava a ritme, pero ara el temps rondaria 1h.10' o una mica per sota.
km.14 començava a pujar progresivament el segon port de muntanya: Miracruz. Aquí va ser la gran "petada", volia conseguir superar-me a mi mateix i fer un gran temps i en cap moment la gent animant va deixar que baixes el ritme.
Tirant de cap vaig poder fer els 2km.de pujada fins a la part alta on es trobava el km.17.

Una vegada a dalt de tot, tenia molt àcid làctic a les cames i ja no podia mes. Portava 1h. justa i si continuava a ritme de 3'25''/km. podia fer 1h.11'...vaig arriscar i vaig donar tot el que tenia, amb cara de patiment total i patint molt per la calor, em vaig apropar a un costat del circuit i corrent a prop el caliu de les persones, tothom em cridava i ajudava pel meu nom: MIKEL!! OSO ONDO, MOLT BÉ!! em miraven i veien que estava molt cansat pero la meva motivació i ganes d'arribar a meta conseguint un somni no van deixar que afluixes.

km.19: 1h.07'45'', ja només quedava l'últim km. i...que km....allò era increible, tota la gent a totes bandes cridant i animant, la pell de gallina i començo a emocionar-me i a sentir coses al cos que mai havia sentit.

"Em vaig enrecordar del meu avi que va anar al cel l'any passat i volia dedicar-li el meu patiment i superació".


Últims 200m. i ja veia l'arc de meta, el rellotge marcava 1h.10'30'', aquí ja sabia que si no pasava res arribaria en 1h.11' i poc.


Finalment, en un temps de 1h.11'11'' arribo a meta en posició 43º GENERAL de 34.000 I COM A SUBCAMPIÓ PROMESA de 320. Pocs segons després van arribar el tercer i quart promesa.



GENERAL:
1. Carles Castillejo (Adidas): 1h.01' 23''
2. Jaume Leiva (Adidas): 1h.03' 34''
3. Jose Carlos Hernández (New Balance): 1h.04' 16''
4. Camilo Santiago (Adidas-Ferrer Sport): 1h.04' 30''
5. Manuel Angel Penas (New Balance): 1h.05' 09''
......
43. Mikel Besora (Borges Trail): 1h.11' 11''

PROMESA:
1. Daniel Martínez (Castella-Lleó): 1h.06' 12''
2. Mikel Besora (Catalunya-Borges Trail): 1h.11' 11''
3. Alexander Oiarbide (Euskadi): 1h.11' 23''




Des de l'equip del Borges Trail volem agraïr el suport per part dels nostres colaboradors: BORGES
Eassun, Ph-Quirogel, Rendiment-Race, Bussetus Sport, gimnàs Sport Gym Tarragona, Megaplus.



Últims kms. on les cames ja no podien mes, avançant metre a metre en concentració



Retransmisió al canal vasc

dissabte, 31 d’octubre del 2015

Representants del Borges Trail a la Mitja Marato Ciutat de REUS

El passat diumenge es va disputar una edició més de la mitja marató de Reus, així com la sisena de la distància dels 10 k i primera del 5k, davant del Pavelló Olímpic va ser el lloc escollit per la sortida i l’arribada dels mes de 250 atletes, on l'equip Borges Trail va estar representat per Pilar Rus i Sergi Hidalgo.

En Sergi, després d´una pretemporada realitzant competicions en el trail, donava inici a la temporada de curses en ruta en els 10 k de Reus. En la línia de sortida , compartida amb els participants de la mitja marató i 5k, hi havien diversos atletes de renom del territori, així com de les zones de Barcelona i Lleida coneguts pels seus bons registres en les distàncies esmenades. A les 09:30h es va donar la sortida, i ràpidament es va formar un grup amb un ritme de cursa massa exigent pel Sergi, motiu pel qual va restar en segon terme i a distància controlada d'aquest. Passat el km 3 , les sensacions del Sergi van començar a millorar , alhora que el seu ritme de cursa augmentava a cada pas dels quilòmetres , assolint ritmes de 3´15/km, restant metres als companys de cursa davanters. Encara que aquest fet no va ser suficient per recuperar la totalitat de la distància perduda en la primera mitja part de la cursa. Finalment va entrar a meta en tercera posició amb un registre de 33´46, cursa guanyada pel lleidatà Abderrahim El Jaafari amb uns espectaculars 31´05 seguit de Lluisma Mas Caceres amb 33´24.

La Pilar a pocs dies d’ acabar la temporada 2015 no es volia perdre una de les nostres curses de casa, així que l’objectiu era de gaudir del bon ambient i el nivell de participants, va sortir amb el grup capdavanter, no coneixia ben be el circuit, dues voltes de cinc quilòmetres  per la ciutat, la Pilar va decidir ficar a provar el seu cos i intentar anar lo més ràpid els primers cinc quilòmetres i com que va veure que a la segona noia la tenia a mes d’un minut, els restants cinc va intentar mantenir un ritme constant, entrant a meta amb un temps de 38’38’’ seguit de l’Anna Riu del Club d’ Atletisme Cambrils amb un temps de 40’38’’ i tercera Cristina Fargas del FACVAC Valls amb un temps de 41’11’’

Felicitar als voluntaris i a tota la gent de l’ organització : CE Tretze Atlètic Català, amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Reus Esport i Lleure, Tretzesports, Adidas i BBVA.

Resultats oficials:

pag.web:

 http://www.tretzesports.com/mitjadereus/ 





divendres, 23 d’octubre del 2015

PILAR RUS LIDERA EL CIRCUIT de “Running Series TTE”

El passat  diumenge 18 d’Octubre va tenir lloc la penúltima prova de circuit Running
Series de TTE  a la ciutat de Tortosa.

Més de 150 atletes van participar a l’ esdeveniment esportiu mes important de Terres de 
l’Ebre “CURSA10k ATE Ciutat de Tortosa”.

Davant del Pavelló del Temple va ser el lloc escollit per a la sortida i l’arribada de la 
carrera, un recorregut de dues voltes totalment pla, característiques que feien preveure 
una cursa molt ràpida, exceptuant la pujada del pont del riu on farien trencar el ritme 
fort constant .

A les 10h del mati donaven tret de sortida els 10 km, entre tots aquest atletes es trobava 
representant del Borges Trail AAEET  la Pilar Rus, també es destacaven grans corredors 
com En Ferran Torres, Xavi Queral, i en Gerard Monteverde, i en noies grans atletes 
com la Mireia Guarner i la Gemma Colomé.

La Pilar va sortir amb el grup capdavanter, el circuit ràpid, la nostra borgettis respon 
molt be ficant-se cap davant aguantant un bon ritme amb La Mireia Guarner, fins al 
km5 marcant un temps de 19’03” a partir d’aquí intenta baixar una mica ritme per por 
de perdre forces a les cames es despenja d’un grup de nois que porten un ritme massa alt
per amb ella, la sortida en bici del dia anterior li esta passant factura, també veu que te 
lluny a la primera  aprox. a un minut a la Mireia Guarner això li dona per portar un 
ritme contant fins al km 7 , li costa  portar ritme alt, i ja sortint un altre cop a Tortosa, la 
Pilar intenta augmentar ritme els últims quilòmetres fins arribar segona amb un temps 
de 39’13’’, felicitar a la Mireia Guarner que aquesta temporada ha estat intractable fent 
un gran paper al campionats de Catalunya i els de Espanya de atletisme un plaer corre al 
costat  i veien la seva gran evolució esportiva.   



També felicitar a l’organització i al Club de Atletisme Terres de l’Ebre demostrant la 
seva bona feina.

El guanyadors de  masculi i femeni, respectivament:

-1er  Xavi Queral temps34’05’’ - 1a Mireia Guarner temps 37’45’’

-2on Sedrani Mohamed temps34’11’’  - 2a Pilar Rus temps 39’13

-3er Abaghad, Youssef  temps34’41’’ - 3a Gemma Colomer temps 40’44’’

Enllaç resultats:

http://www.ate.cat/10kate/classificacions-10k-ate-2015/


Enllaç web:

http://www.ate.cat/10kate/



dimecres, 21 d’octubre del 2015

Trail Series Cornudella de Montsant

El passat 17 d'octubre es va realitzar la cursa per muntanya a Cornudella de Montsant puntuable pel circuit Trail Series Costa Daurada (Naturetime).
Hi havien dues distàncies: 10'5km.400+ i 26km.1000+


En la distancia de 10,5 kms van participar els corredors del Borges Trail Sergi Hidalgo, Mikel Besora i Núria Gil entre altres atletes de renom del territori.
Tenint en compte les característiques del recorregut, la cursa es presentava molt idonea pels tres corredors, amb la possibilitat de que Sergi i Mikel poguessin millorar el rècord masculí de la prova, fixat en 48 minuts pel propi Besora en l’edició del 2014.

A les 10:00 hores es va donar la sortida i immediatament el Sergi i el Mikel van ficar un alt ritme de carrera, marxant en solitari , seguits a pocs metres del jove Daniel Castillo del C.E.Trail Tarraco. Tot just la cursa es va endinsar a l’interior del parc natural del Montsant, km.1'5, en Mikel va augmentar el ritme , marxant en solitari.
El Sergi per la seva part va aprofitar el que restava d’ascensió en treure tot el marge possible per tal d’afrontar la baixada i últims quilòmetres amb comoditat, arribant a meta en segona posició amb un crono de 46 minuts i 20 segons, a 1’52” del Mikel Besora (44 minuts 28 segons).

Pel que fa la cursa de Núria Gil, comenta que ser una cursa bastant corredora amb un alt ritme de carrera ja des de l'inici. Durant tota la cursa va anar un grupet fins que aproximadament al km.8 en una baixada va relliscar donat-se un fort cop al braç fret. En conseqüència, va haver de reduir el ritme deixant el grup, però no li va impedir arribar a meta com a primera fèmina i vuitena de la general, en un temps de 55 minuts.

Núria Gil en un tram del recorregut


En la distància de 26km. en Biel del Borges Trail va prendre part a la cursa i va situar-se en posicions capdavanteres, sempre vora el top-5.
Quan pasàven els km. s'anava trobant millor i còmode la qual cosa podia mantenir-se davant; ja cap als últims km. de carrera i ja baixant, unes fortes rampes als bessons el van fer perdre unes posicions, i sense rendir-se va continuar fins al final acabant en una magnífica 7º posició general en un temps de 2h.22 minuts.

D'esquerra a dreta: Biel Secall, Mikel Besora i Sergi Hidalgo

Podi 10'5km. general

Abans de la sortida, una mica de motivació :D

Diari Tarragona de diumenge (18-10-15)



Volem agraïr als colaboradors de l'equip de Borges Trail pel seu recolzament: Borges, Eassun Spain, Ph.Quirogel, gimnàs Sport Gym Tarragona, Rendiment-Race, Megaplus, Bussetus Sport.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute