divendres, 22 de maig del 2015

“La Faiada”, 3a prova de Copa Catalana a Pont de Suert

Aquest passat diumenge, 17 de maig del 2015, va tenir lloc la tercera prova de Copa Catalana a Pont de Suert, “La Faiada”. La prova tenia recorregut curt i recorregut llarg de 21km, al llarg van participar-hi els nostres dos corredors en Mikel Besora i la Lourdes Cayetano.

La cursa de Mikel va ser estratègica sortint de menys a mes, ja que sabia que el seu estat de forma de les últimes setmanes no era l'òptim i es disposava a provar-se poc a poc mentre pasaven els km.

Des del principi el ritme es fort i es situa entre els cinc primers i a mesura que s'anava acumulant el desnivell l'adelanten uns corredors i vorejant la posició 10 acaba la cursa amb 2h.05 minuts per a completar un gran circuit de 21km.i 1200m.de desnivell positiu, amb males sensacions físiques pel desgast dels últims mesos.
Ara toca recuperar la forma i a continuar entrenant poc a poc per arribar a un estat físic òptim per a les properes competicions.

La Lourdes com que en la última cursa de Copa Catalana va tenir la mala experiència de sortir massa ràpida i pagar-ho als últims kms en aquesta no volia repetir-ho. Només sortir hi havia un tram de pujades-baixades suaus on es va situar primera però molt a prop de les altres noies i a partir del km 3’5 que començava la pujada llarga de 6 km va poder anar mantenint distància alhora que conservava una mica les forces. A la pujada es va sentir còmoda i excepte els últims dos km a la resta va poder anar quasi tot trotant. Llavors començava la baixada llarga on portava ben a prop a la segona classificada  i  al km 17 on tornava a haver un tram dur de repetxons va haver d’apretar per treure més distància i mantenir així la primera posició fins al final . Va arribar amb un temps de 2h 25min seguida per la Silvia Puigarnau 2h28min i Cristina Fargas 2h32min.
Volem agraïr el suport de la organització i els nostres col'laboradors: Borges, Ph-Quirogel, Bussetus, Rendiment-race, Eassun Spain, Megaplus.