QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 13 d’abril del 2015

Robert Tarragó als 5k de Blancafort

Diumenge 12 abril es disputava la 3ª mitja marató de blancafort i 5km, allí hi participaría del Borges Trail el Robert Tarragó en la modalitat de 5km.

Un total de 100 atletes pendrien part en la de 5km i uns 100 en la de 21km.
El nivel de participación i qualitat dels corredors era altíssima i seria difícil obtar a podi.
Una sortida conjunta amb els de 21km dificulatava saber exactament els corredors que farien la de 5km. Només sortir un corredor s’escapa del grup i el Robert decideix anar a per ell, cada cop apreten més i els segueix el corredor de la mitja Xavi Garcia, passen el 1er km en 3’01”, sembla que aquí baixaran el ritme però passen el km 2 en 3’09’’, dos km massa ràpids que dificulataran la tornada.

Aquí el Robert juntament amb 4 corredors dels 5km i 4 de la mitja encapçalen la cursa. Sobre el 2,5 el Robert es despenja en la pujada i perd uns segons que ja no recuperarà.
Al final i sobre el km 4´5 és avançat pel 5è, és el Pijuan de AE Blancafort, que fa una gran cursa i acaba molt fort. Finalment el Robert entra 5è en un temps de 17’38”, baixant quasi 40” la marca de l’any anterior en la mateixa distancia i recorregut.


El guanyador de la cursa de 5km va ser Ojeda amb un temps de 16’30’’ i de la mitja Vieito en 1h11’47’’.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute