QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dimecres, 1 d’abril del 2015

GRAN CARLES A LA VERTICAL SOBREPUNY

El passat dissabte dia 28 de març, es disputà en la petita població berguedana de la Nou de Berguedà, la segona prova del circuit català de curses de muntanya.
En tractar-se d’una cursa vertical i haver sentit molts bons comentaris de la cursa i el seu recorregut, que puja des de el poble de la Nou fins al cim del Sobrepuny (1647 metres), amb un recorregut de 3’74 quilòmetres i un desnivell positiu de 803 metres, en Carles no va voler perdre’s aquesta vertical.

Tot i una bona sortida, situan-se en el grup de davant durant els primers compassos de la cursa, de mica en mica va anant perdent posicions per un problema estomacal, que feia que cada com que intentes apretar, el cos no li respongues, obligant-lo a baixar d’intensitat durant tota la cursa. Encara tenin aquest problema, en Carles no es va rendir i va poder arribar al cim del sobrepuny en una onzena posició, que tot i no deixar-lo massa satisfet pels problemes físics, li dóna bones vibracions per encarar, la primera cursa del la copa catalana de verticals, que es celebrarà el proper dia 18 d’abril a Maçanet de Cabrenys.
El guanyador de la prova, va ser el corredor de l’equip spiridon, Guillem Vilalta, en categoria masculina i Ragna Debats en categoria femenina.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute