diumenge, 28 de setembre del 2014

Pilar Rus Guanya amb autoritat la Cursa10km De Jesus

Aquest diumenge 21 de setembre s’ha realitzat la Cursa de 10 km de Jesus  organitzada per l’EMD de jesus, la vuitena prova del circuit Running Series de Terres de l’Ebre. Prop de 111 inscrits es va donar cita i entre tots aquest atletes no hi podia faltar representació del Borges Trail, La Pilar Rus. A les 10:30 del matí amb el temps amenaçant pluja la qual va ser acte de presència tan aviat com es va donar el tret de sortida des del Passeig Josep Puig (enfront de l ‘Institut Escola Daniel Magrane) i com no podia ser d’ un altre manera, la nostra atleta del Borges es situa al grup del davant dominant la carrera, entre fèmines hi ha nivell, una destacada del atletisme, la Mireia Guarner, que va regular de meny a més per intentar atrapar a la nostra borgettis,  va ser quan la Pilar al km5 va veure que la Mireia retallava distancia, que passant per la via verda va decidir augmentar ritme per camí de terra, superant tram de fortes pujades i baixades on la pluja va optar per un circuit exigent amb fang perill de relliscar, va ser quan la Pilar dominant la cursa i a l’últim km de meta va relliscar caient a terra  on la forta  pluja li va jugar una mala passada, es va aixecar ràpid mirant darrere on la Mireia venia forta , la nostra borgettis va tindre que treure l’últim alè i esprint per arribar a meta com a guanyadora amb un temps de 40’12sg, a 22 segons de la segona classificada Mireia Guarner, la Pilar que es situa cap davant del ranking del circuit Running  Series 2014 amb un 2on lloc pendent de les dues últimes proves per puntuar i esperem que pugui pujar a lo mes alt de la classificació final.