QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



divendres, 12 de setembre del 2014

La Cursa 10 QM La Cala 2014

El passat  diumenge  7 de setembre va tenir lloc 5ª edició de la Cursa 10 QM LA CALA. Aquesta cursa va ser organitzada pel CLUB ESPORTIU LA CALA i ha estat la setena del CIRCUIT RUNNING SERIES TERRES DE L’EBRE.
Van finalitzar els 10QM 136 atletes dels quals 111 en categoria masculina i 25 en femenina. La cursa es va desenvolupar pels llocs més emblemàtics de la Vila de l’Ametlla de Mar, essent 5qm i escaig pel casc urbà i la resta per indrets de la costa. Recorregut amb desnivell i trenca-cames.
Una sortida conjunta, molta calor, 35º i 10 quilometres per endavant , ja nomes el escalfament previ suada entre tots aquest atletes es trobava un representat del borges Trail AAEET, la nostra Pilar Rus que el dia anterior va competir al triatló Olímpic de Catalunya a Banyoles, encara així, la Pilar preparada per intentar guanyar la proba per remuntar posicions al circuit.
Carrera molt dura amb la solana que esta caient, circuit molt trenca cames on la Pilar va dosificar fins al Qm5 pujant ràpid les fortes rampes i baixant sense presa fins al Qm8 va aguantar un ritme alt fins que va veure que anava cap davant i a mes de 2 minuts de la segona on els últims 2 Qm va decidir baixar ritme i fer les ultimes dues rampes suaus i entrant a meta com a guanyadora de la proba.
Ara a recuperar del intens cap de setmana amb PH-QUIROGEL

El guanyadors de  masculi i femeni, respectivament:
1-Sergi Hidalgo Blade       34:54 Runnersworld Tarragona
2-Gerard Marsal Figueres   35:56  C.E La Cala
3- Xavier Alquezar Verges 36:52 Team Flowers

1-Pilar Rus Garcia               42:33 Borges Trail AAEETT
2-Paquita Gimenez Roig     44:38 L’Esquadra
3-Neus Espinach Castellvi  44:54 Trail Roquetes


                  

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute