QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 11 de juny del 2014

XXXIII Pujada a Miramar

El passat diumenge dia 8, es va celebrar a Valls, la tradicional cursa de la Pujada a Miramar, com cada primer diumenge de mes de juny a primera hora del matí es dona el tret de sortida a la caminada que pujada fins al cap de munt de Miramar. Aquest any a les 8:45 es prenia la sortida a la cursa de 12 km i més de 500 de desnivell positiu, del Borges Trail-AAEET de Valls s’hi presenten tres integrants la Bibiana Vico, l’Octavi Fossas, i en Josep Mª Pijuan, sortim de Valls direcció Masmolets per una pista, creuem el poble i es continua cap a Fontscaldes, sense arribar al poble anem a buscar la carretera de Figuerola, on es aquí on comença la pujada de veritat, pel GR, passant pel bell mig del poblet i continuant 1km més fins a dalt de les antenes dels repetidors.

La Bibiana que venia de fer una cursa vertical el vespre-nit anterior es trobar una mica carregada de cames i es va dedicar a disfrutar la festa, que es aquesta cursa.
En Tavi, que va sortir a primera fila a donar-ho tot, va fer una cursa discreta. Ja a la primera part, en el tram ràpid i rodador, va aguantar el ritme dels més ràpids, dins dels 20 primers, i adelantant poc a poc alguns corredors, però un cop començava la pujada de Fontscaldes va començar a perdre pistonada i velocitat. Va ser al GR, on, gràcies al Joan Carles Rosselló va poder mantenir un ritme mínim per poder arribar a dalt quasi sense caminar, doncs van anar fent la goma i animant-se mútuament, excepte als últims metres, que en Joan Carles va fer una apretada, i va deixar al corredor del Borges Trail enrere. Així doncs, en Tavi arribava 12è amb un temps de 1:02. Un minut més que l'edició anterior.

En Pijuan, prenia la sortida amb ganes de córrer, i ja des d’un principi es posa al capdavant a marcar el ritme, un ritme que ningú intentar seguir i així anava agafant distància poc a poc, arribant així a meta amb un temps de 51’54’’i guanyant la cursa amb claredat, sobre l’Albert Marsal del FACVAC que entrava 2n amb un temps de 55’36’’, per completar el podi entrava en 3a posició en Joan Pijuan del A.E. Blancafort hi ho feia amb un registre de 57’07.


Classificació general:   
                                                                                                 


BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute