QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 5 de maig del 2014

Campionat de Catalunya Individual de Curses per Muntanya

Aquest passat diumenge 4 de maig es va celebrar a Ripoll la cursa de muntanya dels mossos d’Esquadra - Sant Amand, una cursa ja típica dins del calendari català amb 14 edicions, amb un circuit ja mític de 22,7 km i uns 2740 mts de desnivell acumulat, on es puja fins al cim de sant Amand a 1832 mts d’altitud, aquest recorregut destaca per una gran pujada i una baixada tècnica i ràpida. A les 9:00 en punt es dona el tret de sortida, a la línia de sortida hi havia moltes cares conegudes, del Borges Trail en van desplaçar fins a la capital del Ripollès, en Josep Mª Pijuan i l’Eloi Borràs, entre ells trobàvem en Rafa Parés, actual campió de Catalunya, Josep Viñas, Javi Delgado, els germans Rutllan, Xavi Espiña, Aleix Fàbregas, etc. Ràpidament el grup es comença a estirar, però no s’ha arribar a trencar fins al km 5 on en l’avituallament en Josep Mª Pijuan intentà imposar el seu ritme, una mica més endavant en Viñas passa a liderar la cursa i ho faria ja fins al final, darrera seu l’Aleix Fàbregas també passa a en Pijuan, ells dos mantingueren la distància mútua, en aquest ordre coronarien el cim de la cursa, i ja a la primera baixada tècnica en Pijuan tornaria a passar a ocupar la segona posició, però que no va poder consolidar fins a l’entrada de Ripoll on amb un esprint llarg deixaria endarrere a Fàbregas.

L’Eloi per la seva part va sortir exigint-se un ritme alt, però dosificant des del principi al final. Va fer una molt bona pujada amb bon ritme, coronant en 10ª posició, juntament amb Manuel Rullan i dues caigudes durant la baixada van fer que perdés confiança i fos avançat al tram final, acabant així amb una molt bona 11ª posició en el seu primer Campionat Absolut.
Felicitar des d’aquí a la organització de la cursa i a la seva gent que fa possible aquest gran prova any rere any.
Classificació masculina.
1- Josep Viñas 1:56:13
2- Josep Mª Pijuan 1:57:43
3- Aleix Fàbregas 1:57:56
11- Eloi Borràs 2:06:06

Classificació Femenina
1- Laia Andreu 2:17:27
2- Paloma Llobera 2:26:13
3- Rosa Valls 2:26:58

Agrair el suport dels nostres col·laboradors, que gràcies a ells podem gaudir del nostre esport favorit en les millors condicions, Borges, Bussetus, Rendimdent Race, Ph-quirogel, Eassun España, AAEET de Valls.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute