QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 14 d’abril del 2014

Josep M Pijuan comença el Circuit Català amb victòria a la Talaia

Aquest passat cap de setmana es donava el tret de sortida al 12é Circuit Català de Cursa per Muntanya, la cita era a Vilanova i La Geltrú, capital del Garraf, tocava córrer la cursa de La Talaia, que constava de 25 km amb desnivell positiu d’una mica més de 900, per un terreny sec i pedregós, la qual cosa el feia ser una mica tècnic, tot acompanya per un sol implacable que es feia sentir de valent quan es sortia de la ombra del bosc.

Puntuals a les 9:30 es donava el tret de sortida a la cursa, una sortida que va ser molt ràpida ja que un jove corredor va sortir a marcar un ritme molt alt, així doncs el grup es va estirar ràpidament, però en començar ja les pujades més series aquest atleta començà ha defallir, fou llavors quan l’atleta del Borges Trail_AAEET de Valls, en Josep Mª Pijuan en quedaria ja sol al capdavant de la cursa, i marcant un ritme constant a les pujades i recuperant a les baixades aniria guanyant distància sobre els seus perseguidors.

Al final en Josep Mª Pijuan entraria en primera posició, amb un còmode avantatge sobre la resta.
 

Classificació Masculina.
1- Josep Mª Pijuan      Borges Trail_AAEET de Valls         01:52:27
2- José A. González             UECAnoia                           02:01:16
3- Xevi Guinovart                 Diedre.cat                          02:01:43

Classificació Femenina.
1- Sílvia Puigarnau         AE Matxacuca                           02:28:02
2- Regina Carne             Correm per La Terra                  02:30:20
3- Marta Batalla             FACVAC Muntanya                   02:33:31



Agrair des d’aquí a la organització la gran matinal viscuda aquest passat diumenge 14-04, i animar-los ha seguir endavant amb totes les curses que també es van disputar.  
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute