QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 20 de gener del 2014

MCD TARRAGONA 2017


El passat  diumenge 19 de febrer més de 1.100 atletes van participar a la 4ª edició de laMarató Costa Dorada Tarragona 2017, i aprofitant també la mítica carrera dels 10 km.
Una competició que l any passat va batre record de participació i que ja es una clàssica del calendari de Maratons.
El Port de Tarragona ha estat el lloc escollit per a la sortida i l’arribada de la prova, un recorregut pla amb varis desnivell. 
A les 9h del mati donaven tret de sortida conjunta la Marató i els 10 km, entre tots aquest atletes es trobava un representant del Borges Trail AAEET  La Pilar Rus.
A la sortida ja es destacaven grans corredors per la Marató com En Pedro Ortega, Ferran de Torres, Raul Torralba, en noies la Mireia Sosa, Anahi Herrera, i la Cristina Solé, i a la carrera dels 10km brillant runners com José Luis Blanco, Miguel Garcia, Rodrigo Torres, Sergi Hidalgo i en noies la gran atleta Silvia Ferre, la Sara Loeh que últimament esta amb un bon nivell i la Pilar la nostra lluitadora iniciant la temporada molt motivada.
La Pilar va sortir amb el grup capdavanter amb la Sara Loeh i la Silvia ferrer que van marcar un  ritme alt des de els primers quilòmetres i direcció al far de Tarragona, la lluita psicològica de tot corredorel gir de tornada les tres noies encara juntes amb ritme alt i mes enrere a un minut la 4ª noia, el trio de noies mantenien un bon ritme, fins que al km 7, la Sara Loerh es despenja sense poder aguantar liderant la carrera la Silvia i la Pilar que estaven marcant un ritme intractableja arribant els últims 3 km pel passeig marítim, les dues noies fortíssimes continuaven juntes a roda, es veia clara la sentencia del podí a l’ últim km la Silvia Ferrer fica totes les seves forces i ha roda la nostra borgettis intentant que no se li escapes però arriba 500 metres la gloria del primer lloc s’ho emporta la Silvia Ferrer deixant enrere a la Pilar i guanyant la prova.
Moltes felicitats a tots!
També cal felicitar a Running Solutions per executar una senyalitzacio perfecta i aconseguir manejar tal qualitat de participant sense cap problema. Moltes gràcies pel vostre esforç!
Els guanyadors masculins i femenins, respectivament de la Marató:
1
PERIKO ORTEGA2:38:14CA TARRAGONA
2
HUGO FIGUERAS BLANCO2:39:16ESPORTS TRUGA
3
FERRAN DE TORRES2:40:00CA RUNNERS TGN

1
MIREIA SOSA2:57:35CA RUNNER TGN
2
CRISTINA SOLÉ3:12:57RUN SPEED
3
ANAHI HERRERA3:15:36INDEPENDENT
Els guanyadors masculins i femenins, respectivament de 10km:
4
JOSE LUIS BLANCO31:48CA LLORET
5
RODRIGO TORRE33:07CA RUNNERS TGN
6
MIQUEL GARCIA34:16INDEPENDENT

4
SILVIA FERRE39:08CA HUESCA
5
PILAR RUS39:16BORGES TRAIL
6
SARA LOERH39:35CA RUNNERS TGN




BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute