QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 15 de gener del 2014

Cursa les II Torres de Campredó

El passat diumenge dia 12 de gener es donava el tret d'inici del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre amb la Cursa de les II Torres de Campredó, amb un nou recorregut de 22 km i 700 m de desnivell positiu que prometien molt.

Allí teníem l'Aleix Toda, del Borges Trail, que va decidir participar-hi atret per veus que li parlaven de que les curses d'aquell circuit eren dures, d'una gran bellesa i amb molt de nivell. I no s'equivocaven aquelles veus quan parlaven de nivell, ja que entre la línia de sortida es podien veure a corredors com Ahmed El Qayed, Houssain Abaghad, Javier Heras entre d'altres.

Un quart d'hora abans que comencés la cursa, van sortir els participants del canicross, tot un espectacle de veure. Amb gossos que es morien de ganes de sortir llampant i que estiraven els seus propietaris amb totes les seves forces.

A les 9 es donava la sortida de la cursa, que s'iniciava pels carrers del polígon industrial fins arribar a la muntanya, a l'altre costat de la carretera que va de l'Aldea a Tortosa. Des de bon principi que Houssain i Ramón Curto tiraven amb força de la cursa, amb un grup nombrós de corredors al darrere fins que van començar els senders i les pujades i els grups es van anar estirant.

En aquell moment Aleix es posicionava 4rt, seguint d'aprop Mustapha Bassiyd, que demostrava una impressionant habilitat en les baixades tècniques i s'escapava per moments. Però Aleix va aprofitar un tram de sender on es crestejava per passa a ocupar la 3 era posició i apretava amb força, sense aconseguir deixar enrere a Mustapha.

De moment tot era pujada, i quan la pendent era massa agosarada i obligava a caminar, regalava als corredors un fons amb el cim Mont Caro sobresortint d'entre la boira espessa en la distància. Per altra banda, el fred que es sentia en un inici estava donant pas a un matí assolellat i calorós, sobretot quan es fa treballar la màquina a tope!

En arribar cap al km 15, l'Aleix va veure que la força se li escapaven de les cames, i en la pujada amb més pendent del recorregut va ser passat per El Qayed, Bassiyd i Javier Heras, que poc a poc li anaven agafant distància i el terreny s'anava posant d'allò més tècnic.

Quan quedava 1 km aproximadament per arribar a meta, Aleix va exprimir totes les seves forces en un tram d'asfalt per veure si es podia aproximar a algun dels corredors que feia una estona que no aconseguia veure,  però ja no va poder atrapar a ningú i va acabar en 6ena posició de la general. Molt content d'haver pogut gaudir i d'haver respirat del gran ambient de les curses del Circuit de l'Ebre.





Els guanyadors masculins i femenins, respectivament, van ser:
1 HOUSSAIN ABAGHAD       1:47:12     UEC TORTOSA
2 RAMON CURTO GEIRA      1:48:06    TRAIL CER LA SENIA
3 AHMED EL QAYED              1:53:37    UEC TORTOSA
6 ALEIX TODA MAS               1:55:28    BORGES TRAIL

1 GEMMA COLOME ESTRADA  2:13:09   TEAM FLOWERS-LO CORRIOL
2 JUDIT LAMAS BORRAZ            2:15:51   TEAM FLOWERS-LO CORRIOL
3 SILVIA PUIGARNAU COMA    2:22:09   CENTRE EXCURSIONISTA GUISSONENC



Finalment, cal felicitar efusivament a l'organització, que va senyalar perfectament tot el recorregut, a més de tenir una gran quantitat de voluntaris distribuïts per la muntanya, una bona escudella en acabar i com no, un massatget de la mà de PH-QUIROGEL que va deixar les cames renovades.  

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per la crònica i per haver vingut a la cursa i al Circuit de curses per muntanya de les TTEE.
Salut i cames!

Manel.
Director cursa II Torres.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute