dilluns, 20 de gener del 2014

CURSA DE MUNTANYA LA FERÉSTEC

El passat diumenge es va celebrar a Prats de Lluçanès la segona edició de la Cursa de Muntanya La Feréstec. Els 160 participants havien de completar un recorregut de 12 kms i un desnivell acumulat de 760mEloi Borràs del Borges Trail-AAEET de Valls hi era present, juntament amb altres especialistes de la disciplina. De sortida el corredor del Borges va situar-se en posicions capdavanteres i l´Eloi va fer un gran final entrant sisè amb un temps de 50' 10''.
El guanyador de la cursa va ser en Josep Viñas amb 47' 16'', seguit de Gabriel Crosas amb47' 56''.
Amb aquestes curses ràpides i curtes l´Eloi prepara la temporada de curses amb raquetes de neu, que començaran  de cara al Febrer.