QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 8 d’octubre del 2013

CAMINADA PEL MASSIS DE LES MUNTANYES DE PRADES

Una vegada més i ja en van catorze,el grup d' amics de les muntanyes de Prades va organitzar la marxa pel massís que anualment acosta a moltíssima gent els racons més bonics de les nostres muntanyes. Per aquesta edició l'organització va preparar un circuit circular  d'uns trenta-sis quilòmetres amb sortida i arribada al camp de futbol de La Riba.Els participants podien escollir la seva hora de sortida dins la franja de set a vuit del matí.
Tot i que com molt bé sabem el format d'aquesta prova és de caire no competitiu, hi ha molts atletes de les nostres comarques que hi prenen part a fí d'integrar entrenaments de qüalitat en els seus plans.
Aquest va ser el cas d'una de les nostres, la Nuri Fortuny, que tot i perdre de bon matí uns trenta minuts buscant el lloc exacte de la sortida, sempre es clar per culpa del gps, arrencava a corre a les 07.50 amb el proposit de sumar quilòmetres a les cames i passar un bon matí de trail.
Ja de sortida la Nuri es va marcar un ritme constant pero a la vegada comode que la permetés no corre cap tipus de risc.
Com és habitual en aquestes proves els participants varen passar per un seguit de controls de pas on podien reposar forces amb menjar i vegudes que l'organització els havia preparat.
 La nostra corredora, que en tot moment va poguer viure el suport i ànims d'infinitat d'amics i seguidors del BorgesTrail, va saber regular molt bé el seu ritme que li va permetre poc a poc adelantar d'altres participants que havien sortit més d'hora.
Els quilòmetres anirien passant i després de cinc hores i vuit minuts la Nuri arribava  a l'últim control molt satisfeta de les sensacions viscudes durant tot el matí.
El bon amic Xavi Ayala de l'Atmòsfera Trail va ser qui va fer tot el recorregut amb menys temps, parant el crono amb quatre hores justes.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute