QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.

dissabte, 10 d’agost del 2013

Cursa de Muntanya de Vespella

Aquest passat divendres  2 d'agost al municipi de Vespella de Gaià es va celebrar la segona edició de la Cursa de Muntanya organitzada per Athletic Events.
A dos quarts de vuit de la tarda i sota una intenssísima calor es donava la sortida a la cursa. Tot i estar denominada com a cursa de muntanya, el circuit de dotze quilòmetres i mig que havia preparat l'organització era ple de petits desnivells molts d'ells asfaltats que varen fer d'aquesta una cursa molt ràpida.
Pel que fa als nostres hi prenient par la Nuri Fortuny i el Xavi Prim que tot i no veures massa afavorits pel tipus de terreny intentarien estar amb el grup dels millors ja desde els primers metres de cursa.
Les primeres rampes del circuit servian per estirar la cursa i ja en el segon quilòmetre la Nuri es posicionaria en una cómoda quarta posició que va saber defensar molt bé fins al final, entrant a meta amb un temps d'una hora i quatre minuts.El Xavi per la seva part tot i fer un sobreesforç per correr a un bon ritme, es resentia d'unes molèsties al turmell i va tindre que afluixar perdent qualsevol posibilitat d'estar amb els primers classificats.
Així doncs els podis finals varen ser els seguents:
En fèmines la guanyadora va ser la Cristina Sole amb 55', seguida de la Sheila Aviles amb 59' i Ana Fernandez amb 1 hora 1'.
En categoria masculina el guanyador va ser en Sergio Garcia amb 50', segit de Jorge de Andres amb 51' i l'Adolfo Mauri amb 53'.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute