QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 9 d’abril del 2013

IV TRAIL del MONTROIG (St. Llorenç de Montgai)

El passat diumenge 7 d’abril és va donar inici al Circuit Català de Curses de Muntanya. Aquest any és va escollir com a primera prova el Trail del Montroig, a la població de St. Llorenç de Montgai (La Noguera), en una zona plena d’encant, entre el pantà de la població i el majestuós Mont-roig.
            La cursa estava formada per un recorregut de 26km amb un desnivell d’uns 1100 metres positius, la gran majoria d’ells per senders i corriols que feien d’aquesta una cursa molt atractiva.
            La sortida és realitzava des del camping “La Noguera”, al costat del pantà de St. Llorenç de Montgai. A les 9h de matí, un centenar de corredors és trobaven a la línia de sortida a punt per començar la cursa, entre ells, i representant el Borges Trail- AAEET Valls, mi troba amb ganes de començar la cursa.
            L’inicí de cursa transcorria pel voltant del pantà, el primer km era pla i per camí ample, cosa que va fer que el ritme de sortida fos una mica ràpid. Vaig decidir sortir més aviat conservador i col·locar-me en un segon grup, situat entre els 20 primers atletes. A partir del primer km, la cursa s’endinsava per corriols estrets amb un continuo puja i baixa força divertit, en aquesta zona vaig adelantar a uns quants corredors per poder atrapar un grupet que tenia més endavant el qual vaig contactar en l’inicí  del camí que ens portava fins la forta pujada cap al Mont-roig.
            Un cop iniciada la pujada, i ja amb 7km a les cames, les sensacions eren bones i vaig tirar endavant a veure si podia atrapar un altre grup de 4 corredors que no tenia gaire lluny, a més a més, en un moment on vaig tenir una visió amplia de la cursa, vaig poder contar que anava en la desena posició. Al segon quilòmetre de pujada havia atrapat el grup de 4 corredors on un atleta de l’A.E Ullastrell, tirava del grup, hem vaig posar darrera seu i vam pujar en solitari fins d’alt de Mont-roig deixant enrere la resta del grup. Un cop a dalt, i veien que les cames hem responien força bé, vaig augmentar el ritme per marxar en solitari, en aquests moments ja anava el sisè, veia que tenia forces i tot i que no confiava en atrapar ningú més, vaig decidir intentar assegurar-me la posició i exprimir-me una mica. Tot i així a falta de 10 km pel final de la cursa, vaig trobar-me amb un atleta que havia abandonat i en l’últim control de la cursa hem van confirmar, per sorpresa meva, que anava 4rt, cosa que encara va fer que apretes una mica més el ritme fins al final de la cursa, realitzant una baixada força ràpida i arribant a meta molt satisfet per la cursa realitzada.
 
 
            D’aquesta manera és va finalitzar la primera cursa del circuit català de curses muntanya, amb una cursa molt recomanable, on hi trobem de tot i amb unes vistes magnífiques.
 
Classificació:
1-. DAVID JORDAN VENDRELL                      2h17’06                      PEDALA.CAT
2-. JOSEP BARRUFET TORREGUITART           2h19’22                      C. EXCURS. CALLÚS
3-. JOSE ENRIQUE MARTINEZ ALEJANDRES  2h21’07                     C. EXCURS. CALLÚS
4-. SALVADOR MARTI PERELLO                   2h24’23                      BORGESTRAIL- AAEET
5-. RAMON GABERNET LLORENS                  2h26’34                      BLUEMOTORS PONTS
 
Més informació:
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute