QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 4 de març del 2013

Mitja Marató Cambrils 2013.


El passat  diumenge 3 de març més de 2.300 atletes van participar a la 4ª edició de la Mitja Marató Cambrils i els 10km de Cambrils. Una competició que l' any passat va batre record de participació i que ja es una clàssica del calendari de Mitjes Maratons.
Davant de l’ Ajuntament de Cambrils va ser el lloc escollit per a la sortida i l’arribada de la prova, convertit en una gran festa del Running on tothom va vibrar amb un espectacle esportiu de primer nivell amb un recorregut possiblement la mes plana, passant per carrers i el passeig marítim del poble.

A les 10h del mati donaven tret de sortida i per davant 21km de carrera, entre tots aquest atletes es trobava una representant del Borges Trail AAEET  Pilar Rus, tot i no arribar en les millors condicions desitjades pel malait virus de la grip, la Pilar va mantindre un nivell de ritme molt alt i constant des de els primers quilòmetres fins que la segona dona  Licia Anahi l’ atrapes al quilòmetre 10 mantenint ritme les dues fins el quilòmetre 18 va ser quan  apareix la tercera noia amb un ritme fort que va decidir la carrera per la mes forta amb un sprint que l alteta de Rosamari Carulla del equip La Guineu va ser la guanyadora amb un temps de 1 hora 27 minuts i 4 segons , la nostra representant del Borges va pagar l esforç inicial i no va poguer mantindre l alt ritme de l últim quilòmetre arribant a meta en una bona 3ª posició i amb un temps de 1 hora 27 minuts i 30 segons.


La carrera va estar perfectament senyalitzat, per voluntaris i abalisat amb els quilòmetres marcat en tot el recorregut, I la bona organització de Running Solutions.
guanyadors de la prova de 21km ha estat:
Categoria Masculina
 1º - Albert Moreno del Club Atletic Nogaltes  -Temps: 1 hora 8 minuts i 20 segons.
2º - Jose M Vieito  del Club Atletimo Sar -Temps: 1 hora 11 minuts i 51 segons.
3º - Raül González del Club Esportiu Penedès -Temps: 1 hora 12 minuts i 0 segons.
Categoria Fèmina:
 1º- Rosamaria Carulla del Club La Guineu  -Temps:1 hora 27 minuts i 4 segons.
2º - Licia Anahi Herrera del Club Orion Center  -Temps: 1 hora 27 minuts i 4 segons.
3º - Pilar Rus del Club Borges Trail AAEET  -Temps: 1 hora 27 minuts i 35 segons.
Jaume Leiva, el Campió d Espanya de Mitja Marato del club Runnersworld Tarragona va ser el guanyador de la prova dels 10km.
Enllaç: http://www.mitjadecambrils.com/
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute