QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 7 d’agost del 2012

10 K POBLA DE MASSALUCA


Es pot organitzar una cursa i correr a la vegada? Us asseguro que si! Com a membre de l’Associació Esportiva Massaluca estic plenamente involucrat amb l’organització d’aquesta prova, després de molts dies de feina i amb tota la il.lusió del mon va arribar el dia esperat.
Dissabte matí: marcatge del circuit, enllestir bosses de corredor, revisar inscripcions, ultimar detalls i molts, ,molts nervis. L’hora de la sortida s’apropa i em noto cansat amb tot el tute del mati, cansament que desapareix només al possar-me  la roba de competir.

Decideixo correr sense rellotge i anar a per totes, així que després d’un breu escalfament amb el company Tonyo Girones em col.loco a la línia de sortida i surto a tope  amb bones vibracions. Desde bon principi em situo primer i encapçalo un grupet format pel Ferran de Torres, el Vicent Garcia, Miguel Àngel Casado i Tonyo, durant els 1rs km les cames em van soles, correr a casa és un privilegi i els anims de la gent del poble em donen un plus extra de motivació, abandonem el poble i encarem la part de carretera amb petits desnivells, però, amb una forta calor que ens acompanya durant tot el recorregut, al cap de pocs km em quedo sol amb el Ferran i aguantem junts fins al km 7, allí és on decideixo augmentar el ritme, em trobo molt bé i sóc conscient de les meves possibilitats, aconsegueixo deixar al Ferran i arribar 1r amb un temps de 36’40”. A l’arribada gallina de piel, 1r a casa i emcionat per totes les sensacions viscudes durant el transcurs de la cursa, gracies als anims de la meva gent. Destacar la gran tasca de l’Associació Esportiva, un grup d’amics que sense anim de lucre i sense ajuda de cap tipus fomenten la practica de l’esport amb tots els actes que organitzen i en el que jo em sento orgullos de formar-hi part.     
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute