dimarts, 8 de maig del 2012

Cursa Primavera Salou

En  Salva ens relata:

El passat diumenge 6 de maig es va celebrar a Salou la 8ena edició de la Cursa Primavera, que destina tota la seva recaptació a la investigació contra la malaltia del càncer. La cursa constava de dos recorreguts un de quatre quilometres de caire més popular i familiar, i una altre de 10 quilometres per als més atrevits que transcorrien per la costa entre les poblacions de Salou i La Pineda.

A les 9:45 del mati, al passeig Jaume I de Salou, es va donar la sortida a uns 650 atletes. Des del començament de la cursa es va forma un grup de cinc o sis atletes que van encapçalar la cursa, entre els quals hem trobava. Tot i així, a partir del primer quilòmetre, el Sergi Hidalgo, guanyador final de la cursa amb un temps de 33’55’’, es va escapar en solitari marcant un ritme molt fort que la resta del grup no podíem seguir. En aquest moment el grup capdavanter es va fragmentar i dos corredors ens vam quedar sols darrera del Sergi. En principi amb el ritme que portaven hem trobava força còmode, però sobre el quart quilòmetre i després d’una forta pujada que hem va trencar el ritme, hem vaig despenjar del segon corredor i poc a poc hem va anar guanyant metres. Les cames no hem responien gaire i vaig decidir dosificar forces per afrontar les dues rampes que quedaven i poder acabar la cursa accelerant el ritme en els últims quilometres. Així doncs, des de aquest punt de cursa vaig seguir en solitari fins al final de la cursa quedant el 3er classificat de la general amb un temps de 37’04’’.

A final i el més important dia, una gran participació en un mati on va fer una temperatura ideal per córrer amb una molt bona organització, i més de 8000 euros recaptats per la lluita contra el càncer.