QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimarts, 20 de març del 2012

BORGES TRAIL present a la cursa de Bràfim

La Cursa Popular Bràfim - Ermita de Loreto és una cursa atlètica de 13.650m, 6.620m d’ells transcorren per camins de terra, 6.170m per camins asfaltats i 860m de tallafocs.

Aquest any que en celebraven la 10ena edició, comptava amb quasi 700 participants (entre corredors i caminants), entre els quals s’hi trobava el nostre corredor Tavi Fossas, es donava el tret de sortida amb un parell de minuts de retard.

La cursa, com sempre, va ser molt ràpida, i ja de bon principi, només sortir del poble, s’havia format un grup capdavanter imposant un ritme molt fort. Després de planejar els primers kilòmetres passant pel molí de Bràfim i per Vilabella, en Tavi, apretava al màxim el ritme, conscient que més endavant seria difícil intentar remuntar posicions, d’aquesta manera poc a poc, anava agafant distància amb els de darrere, fins atrapar a un corredor que ja no deixaria fins al final de la pujada. Un cop passat el poble, començava la llarga baixada, fins arribar “als 7 ponts”, per després enfilar la dura pujada a la Torre del Moro a 387m d’alçada, punt on en Tavi, per fí, aconseguia avançar al seu contrincant més directe. Un cop aquí, s’iniciava una forta baixada que posava a prova a tots els corredors, per després tornar a planejar i agafar velocitat de creuer.
La cursa, finalment acabava amb la dura rampa a l’Ermita del Loreto, per la qual convenia reservar forces si no es volia acabar caminant a mitja pujada.
Finalment, en Tavi, va acabar en 20a posició de la general i 8è de la seva categoria, amb un temps de 1:05:15, molt satisfet per les sensacions i el resultat final.
Un cop traspassada la línia de meta, ens esperava un abundant i reparador esmorzar, -com ja ens tenen acostumats- i un bon sol per compartir l’estona amb els amics del Borges Trail-AAEET Valls.



Més info: web cursa: http://www.cursabrafim.es/


BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute