QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



diumenge, 12 de febrer del 2012

Bibiana Vico comença a lluir els nostres colors als podis!

Crònica by Bibi

 Tot i que sigui un tòpic en aquests últims dies, apuntar que  avui  hem patit un fred i un vent exquisits...al menys a Vilaseca ( Tarragona ), on s' ha realitzat la " VIIª Duatló-Cross Popular de Vila-seca 2012 ". La veritat que quan fa mal temporal  t' ho pensaries dues vegades, però, és així per tots oi ?? Doncs no se’n parli més !
La prova constava en fer 4km a peu+ 11km en Btt + 2km a peu més. A les 11h s' ha donat l' esperat tret de sortida per als 98 participants, esperant així començar a entrar en calor...

El recorregut a peu era planet, però el tram per dins de la Hípica s' ha fet pesat (terreny de sorra y vent de front que no et permetia avançar com volies ).
Amb la bici ha sigut més entretingut, no menys pesat pel vent per això.

Durant la 1ª i 2ª prova m' he mantingut en 3ª posició, tenint visualment davant les meves contrincants constantment, però la meva inexperiència i falta de rodatge amb la bicicleta van fer que poc a poc m' anessin traient segons, fins al punt d' arribar a fer el canvi de modalitat juntament amb la 4ª classificada.
Sortim alhora a pels 2 últims km, les camotes es fan de notar, i surto una mica desorientada perquè no m' aclareixo, per despistada que és una simplement...

Quan giro el cap veig a la companya a uns 300m i em reconforta, tan que m' equivoco i en lloc de desviar-me pel lloc que pertoca continuo recte ( als dos organitzadors que NO m' han avisat de lluny fins que JO HE ARRIBAT A ELLS 300m després d' equivocar-me, un 10 senyors!!...).

Em quedo literalment parada, veient com se m' escapa la 3ª posició, i arrenco novament. Ja havia apurat anteriorment per allunyar-me un tram, com ho faig ara ? Aconsegueixo apropar-me cada cop més, al tram final quan pugem i baixem un parell de cops és quan me n’adono de la fatiga de la companya, i és als últims metres quan...entro tercera per 2 segons !


CLASSIFICACIONS GENERALS

     Fèmines

 Cristina Lobarco- Cambrils Club Triatló- 1:06:07

Sandra Borda-1:11:00

Bibiana Vico- AAEET-Borges Trail- 1:14:06


      Masculins



Gerard Anton- Runners Wold Tarragona- 0:48:46

Mario Pujol- 0:49:26

Joel García- 0:51:00

3 comentaris:

robert tarragó ha dit...

FELICITATS EN LA TEVA PRIMERA CURSA, BONA INAGURACIÓ. SEGUEIX AIXI!!

Carles ha dit...

Eiii quina paxoca que feu. Felicitats i si potser a repetir aquest any( com a mínim)

Carles ha dit...

Jejejeje. perdona bivi aixo anava pels de sota teu .A tu també felicitats i continua així.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute