QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 7 de novembre del 2011

III CURSA DE LES ROQUES

Ahir, amb una climatologia força adversa, va disputar-se la penúltima cursa del Circuit de les Terres de l’Ebre a Horta de Sant Joan ( Terra Alta).

Aquest any estrenaven nou format i l’únic que podem fer és felicitar-los, amb aquesta nova cursa, muntanyera de veritat, ens trobem juntament amb Paüls i Tivissa, amb un altra cursa de gama extra, que res tenen que envejar a les clàssiques del nostre país.



Com a novetat d’aquest any la sortida es donaria a l ‘àrea recreativa de la Franqueta, dins del Parc Natural Dels Ports. Des d’allí , hem pogut gaudir  d’una gran cursa, gràcies al enorme treball dels organitzadors, ja que s’han recuperat més de 15 km de senda, la qual ens ha permès arribar a la Punta Blanca, la Punta dels Cucons, el Coll de l’Oronal o el Salt de Ferrasó, d ‘entre d’altres paratges de la zona.

A la sortida més de 200 corredors, preparats per afrontar els 26 km i 1500m D+ aprox.

Entre ells cares conegudes com: Javi Delgado, Adolf Aguiló, Pere Castillo, Arturo Sanz, Xavi Espelta, Ragna Debats, Thais Pentinat, Anna Belen Balagué i molts més, amb ganes de donar guerra.

El domini absolut  de la cursa tant en homes com en dones fou aclaparador, Debats i Delgado, van demostrar la seva superioritat treien més de 22’ la primera i més de 14' el segon, als seus immediats perseguidors.



Per part del nostre equip, jo vaig ser l’únic en assistir-hi i amb el 17é lloc de la general dono per acabada la present temporada. Una temporada llarga, dura i amb molts de km, però en la que he pogut prendre part en moltes de les curses que sempre havia tingut ganes de fer. La Transgrancanària, Matxos, la Marxa de la Selva, el Brogit de la Vall, Fredes-Paüls, Puigsacalm extrem  o l’UTMB, amb aquestes i alguna altra, surto a més de 600km tan sols amb curses, i el descans és merescut. L’any vinent més, amb l’objectiu principal de la cursa del Llop, que aquest any, és el que sem va resistir.





Les classificacions de la cursa de les Roques les trobareu a:










Per, Ramon B.

1 comentaris:

robert tarragó ha dit...

felicitats Ramon, molt bona cursa, bon resultat i a més per paratges impressionants amb sendes recuperades.

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute