QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



diumenge, 6 de novembre del 2011

Cursa del Senglar

Xavi Prim, segon senglar.....




Aquest passat diumenge dia 30 d´octubre hi va haver curses arreu del territori i això vol dir que hi va haver corredors del Borges Trail-AAEET de Valls donant la talla per tot arreu.

En aquest sentit, una d´elles era la Cursa del Senglar a Sant Joan de Mediona en la que en Xavi Prim era la nostra representació. Una cursa de muntanya força ràpida de prop de catorze quilòmetres i 350 metres de desnivell. Les plujes generoses de dies anteriors varen deixar el terreny en unes condicións fabuloses per tot aquell a qui li agradi la muntanya de debò, ja m´enteneu, corriols, pistes, roques i tot en general ben enfangat.

A dos quarts de deu del matí es donava la sortida i ja dss d´aquest moment el ritme va ser molt fort sempre encapçalat pel guanyador de la passada edició Manuel Torres que s´enduia darrere seu un grupet de cinc corredors on es troba en Xavi.

A les primeres rampes en Manel apreta i s´endú um parell de corredors del UEC Anoia amb ell, mentre el Xavi es queda en un tercer grupet a pocs metres.

Els quilòmetres passen entre senderons i pistes que combinen pujades i baixades contínues i Manuel Torres marxa en solitari. El Xavi es troba molt còmode i comença adelantar corredors fins a trobarse en segona posició a mitja cursa.

A partir d´aquí només es va dedicar a regular el ritme per no defallir i controlar en tot moment els seus perseguidors ja que el cap de cursa era massa lluny.

Així doncs, ja no hi va haver mes canvis fins al final i Manuel Torres es proclamava campió per segon any consecutiu i el Xavi Prim entraria tres minuts més tard en segon lloc. El tercer graó del podi va ser per en Juanra Velásquez que entraba a meta mig minut més tard seguit molt d´aprop pel quart classificat en Victor Peña.
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute