dilluns, 3 d’octubre del 2011

Cursa de Muntanya de Castellvell del Camp, final del Circuit del Baix Camp.

Sergi Casas s'emporta el Circuit i l'acompanyen Dani Garcia i Biel Secall, que també guanya en veterans.

Aquest diumenge s'ha celebrat a Castellvell del Camp l'última prova del Circuit del Baix Camp de Curses de Muntanya. Uns 140 corredors afrontarien un recorregut de 13 kms, amb un perfil de mitja muntanya mb algunes pinzellades de zones tècniques. Un recorregu molt favorable a corredors ràpids.

Pere Rodríguez i Biel Secall
Entre els paticipants hi havia el Biel Secall i el Tavi Fossas. Malauradament el nostre company Eloi Borràs, indisposat tota la nit anterior, no va poder presentar-se a la cita. En joc hi havia la classificació final del Circuit,tant a la general com per categories.

La cursa va ser un monòleg del Sergi Casas (CA Montblanc), que de bon inici va marcar el seu ritme. Per darrera es va formar un grupet amb David Harrison, Dani Garcia, Biel Secall, Pere Rodríguez,.... Dani Garcia va formar tàndem amb Harrison i es van distanciar un pelet. Mentre que Biel Secall amb Pere Rodríguez, s'intercanviaven els papers depenent de la complicació del terreny. Per darrera, Ravi Fossas feia la seva cursa, tenint en compte la poca preparació que portava.
                                          Tavi Fossas
Al final la victòria masculina va ser pel gran Casas amb un crono de 56'21''. La segona plaça va ser per David Harrison amb 1h01'34''que a la baixada per pista va deixar el Dani, tercer amb 1h02'24''. El quart va ser el Pere Rodríguez (OT) amb 1h02'52'' i cinquè Biel Secall amb 1h03'41''. Tavi Fossas va entrar el 17è amb 1h13'04''.

En fèmines la victòria va ser per l'Eva Maria Tàpia (Runaway) amb 1h21'43'', seguida de la Paquita Giménez amb 1h23'20'' i tercera la Míriam Martínez amb 1h25'59''

A nivell de premis de la cursa, Biel Secall pujà al podi tradicional dels cinc primers i s'emportà la victòria de la categoria, Tavi Fossas s'emportà el premi de segon de la categoria.

Pel que fa al circuit del Baix Camp, després de vuit curses, la victòria de la general masculina ha estat clarament pel Sergi Casas (CA Montblanc), que ha guanyat totes les curses on ha puntuat, segon Dani Garcia (RunSpeed Tarraco) i tercer Biel Secall (Borges Trail-AAEET de Valls). El nostre corredor, a més, ha guanyat el Circuit en categoria de veterans.

Des del nostre espai volem destacar el bon ambient que ha regnat en totes les curses, en general s'ha vist una gran millora orgnitzativa i uns circuits més tècnics i durs respecte passades edicions amb algunes excepcions. Felicitar als organitzadors de cada prova, els respectius ajuntaments i sobretot a totes les empreses col·laboradores. I per finalitzar una menció especial per Tretzesports, que evoluciona dia a dia.