dimecres, 19 d’octubre del 2011

Cursa de Conesa.

Tavi Fossas 14è de la general. Piju, "cedit" a l'AE Blancafort, guanya.
Crònica by Tavi.

Fins a aquest bonic poble –declarat bé cultural d’interès nacional- situat al centre de la Conca de Barberà, es va desplaçar el nostre corredor.

El diumenge va començar molt fresc, concretament a 9º, i a la línia de sortida es trobaven en Tavi Fossas, en Piju, i altres coneguts com en Jordi Pijuan(germà del nostre crak) i en Carles Roselló, juntament amb 250 participants més entre corredors i caminants.

Hi havia 2 circuits: el primer de 14km per als corredors i un altre de 8 km per als caminants que tots dos passaven per la Muntanya de les Peques, Pla de Maria, Font de la Canaleta i Saladern.

El circuit era tremendament rodador, format el 85% per camins i la resta per senderons amb uns 500 metres de desnivell acumulat. Això feia preveure que la cursa seria molt i molt ràpida. I així va ser, en Piju va marcar un ritme infernal distanciant-se molt ràpidament del grup, ja que les rampes més fortes de la cursa eren al principi i fins al kilòmetre 4. A partir d’aquí, pràcticament tota la cursa era una baixada constant, fins que, a poc d’arribar tornava a remuntar uns pocs metres per situar els corredors al nivell del poble.

En Piju, que no corria amb la “samarra” del Borges entrava a meta com a primer classificat amb 55’, amb 3 minuts d’avantatge sobre el 2on classificat. I en Tavi, que finalment i desprès de ressentir-se de la caiguda que li va afectar al genoll a l’anterior cursa, va entrar 14è de la general amb un temps de 1:09 minuts.