QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dilluns, 11 d’abril del 2011

10K ALCAÑIZ

Una vegada mes un magnífic matí va ser el viscut el diumenge 10 d'abril, sols un petit però, la presencia d'un actor no invitat a la festa: el Cerç, que va fer que es resistissin bastant les marques i obligava a donar-ho tot als 440 atletes per doblegar els 10000mts.
Només arribar a Alcañiz amb una temperatura de 14ºC, molt bona per correr, però amb l'inconvenient del fort vent que bufava, feia presagiar que no seria una cursa fàcil.
Així que un cop allí, salutacions de l'organitzador de la proba i em col.loquen al calaix que hi posa ELIT, al darrera nostra ja surt el calaix de 40'.
Es dona el tret de sortida i la sortida es força ràpida, i només a 200m de la sortida el primer gir de 180º, a continuació emprenem la primera rampa i amb el vent en contra, intento mantenir-me al ritme, crec que estic anant massa fort, anem a un ritme de 3'30'', jo soc conscient que he de gradurar-me jua que després de sortir de la lesió i que m'ha tingut 4 mesos K.O. no puc arriscar massa. Serà una proba per comprobar com estic i quines sensacions tinc.
A continuació agafem la carretera que va deirecció Valdealgorfa, una carretera amb puja-baixa i amb el fort vent fent de les seves, em surten 2km per damunt de 4', això em fa perdre quasi 1minut.

Donem el gir al km5,5 i a partir d'allí hem d'apendre a sofir una mica ja que el vent bufa per tots costats, però si no no compliré amb l'objectiu marcat.
Vaig abançant gent, estic anant a més, això em dona ànims, el genoll no es queixa, el cos aguanta, m'enganxo a un correrdor d'Alcañiz amb qui comparteixo uns 400m però ell no pot amb el ritme i he de marxar sol.
Finalment sols m'espera del km 8 al 9 una forteta pujada que torno a perdre uns 30 segons ja que la faig a 4'10''.
Finalment acabo en bones sensacions, ja que es la primera setmana despres de 4 mesos al "dique seco". Espero poder estar en forma i afrontar amb mes ganes que mai aquest nou repte i ajudar amb el que sigui al Borges Trail (secció asfalt).

Al final entrant a meta amb un temps de 38'43'', content per les bones sensacions tot i el fort vent i acabant en una 33ena posició, un bon entreno i ara toca pensar en les properes per arribar el mes de maig en bones condicions!

3 comentaris:

Ramon B. ha dit...

Ànims i benvingut, Robert.

Biel ha dit...

Fantàstic! Felicitats per la recuperació de la lesió, que és el més important

robert ha dit...

Gracies Ramon, amb tu ja se que estaré bé!!un bon amic!!!
Biel, gracies, espero estar recuperat del tot aviat, de moment a entrenar i encantat d'estar aqui amb vosaltres!!

BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute