QUI SOM I QUÈ FEM...

Benvolguts companys, amics i simpatitzants, ens presentem com un equip de curses de muntanya , que va nèixer ara farà dos anys, amb tota la il.lusió i ganes de viure moltes i grans experiències fent activitat a la muntanya. Les nostres intencions són estar presents en la totalitat dels circuits de curses que es duen a terme des de la federació catalana i per tot Catalunya, a nivell nacional i internacional.



dimecres, 31 de març del 2010

ÈXIT EN LA VII MARXA LA SELVA DEL CAMP-MUNTANYES DE PRADES

Dissabte 27 de març, es va celebrar la segona marxa del campionat de la Copa Catalana de Caminades de Resistència, la VII Marxa La Selva del Camp-Muntanyes de Prades amb un total de 68 km i 5000 m de desnivell.

Sis-cents participants estaven a punt a les 7 del matí, i el BORGES TRAIL hi comptava amb la participació de Joan Iniesta.

Es va sortir en direcció a l’Albiol, on la pujada era pronunciable, i on començava a posicionar-se la gent. Allí hi havia el primer control. Després baixada de cota per remuntar fins a Mont-ral on hi havia el segon control.

Després baixada fins a Farena (tercer control) on s’agafava un senderó que arribava a la carretera de La Bartra on després es desviava per un sender molt dret fins al Refugi d’Els Cogullons (29 km i 4rt control).

D’aquí, el circuit es dirigia al Clot del Llop, Les Tres Creus, Tossal de la Baltasana per arribar a Prades (42 km i 5è control). Molta gent va abandonar en aquest punt. Després de recuperar forces, es va dirigir fins a Capafonts (6è control). I aquí començava la part més dura, la pujada al Pont de Goi, molt dreta i amb molt de fang que la convertia en una pujada molt tècnica. Un cop arribat a la part més alta, es va dirigir al Coll de la Mussara (7è control) i ja arribant una altra vegada a l’Albiol on hi havia el vuitè i últim control. Ja es portaven 58 km. A partir d’aquí tot baixada fins arribar a la localitat de La Selva del Camp (68 km).

Joan Iniesta va acabar-la en 10 hores i 45 minuts, col•locant-se el 122è en la classificació general. 12 punts més per la dura Copa Catalana de Caminades de Resistència.

La pròxima, el proper 11 d’abril: Molins de Rei-Vilafranca del Penedès (45 km i 1800m de desnivell)

ESTRENA DEL BORGES TRAIL AL TERRES DE L'EBRE

Amb un sol radiant, i la veritat, una mica de son, aquest diumenge a les 10 del matí es va donar sortida a la tercera edició de la cursa de la serra de les Fites ( Pobla de Massaluca), prova puntuable pel circuit de les Terres del Ebre.
En Carles, es va desplaçar fins aquestes, per tal de participar de la prova.

Després de realitzar una mala sortida, mica en mica va anar recuperant terreny, encara que el circuit era molt corredor, o sigui poc favorable per a ell, ja que molts quilòmetres transcorrien per pistes amb poc desnivell. En el sector més tècnic del circuit i a la vegada amb més desnivell, va poder recuperar més posicions, però al ser un tros molt curt i a pocs quilòmetres de l’arribada, no va poder remuntar més i així doncs es va tenir que conformar amb la 28ª posició final, lamentant al final, la mala sortida.

Felicitar a l’organització, la qual en tot moment va ser molt correcta, i amb un circuit molt ben senyalitzat, a part clar, d’una bossa d’obsequis plena a rebentar, i per finalitzar també es va poder gaudir d’un bon “esmorzar-dinar”.
Agraïr també la companyia del amic Joan i l’allotjament i els àpats que ens va proporcionar en Tomy.

Classificació:

1-Ahmed Elqayed- UEC Tortosa . 1h 28’ 54’’

2-Jaume Folguera Robert- UEC Anoia. 1h 30’ 56’’

3-Albert Ferrer Bacardit-UEC Ania. 1h 34’ 34’’

….

28-Carles Martí Cantí-BORGES Trail. 1h 49’ 51’’

Més informació:

http://www.cursaserradelesfites.blogspot.com/
BORGES TRAIL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute